Malonus sutapimas, kad būtent šioms dviems šalims – Lietuvai ir Ukrainai – pirmojo pusfinalio transliacijos metu teko didžiausias internautų palaikymas oficialiame „Eurovizijos“ feisbuko puslapyje.

Organizatoriai minėtoje platformoje dalinosi visų pirmojo pusfinalio pasirodymų iškarpomis. Šalia Monikos Liu ir „Kalush Orchestra“ aktualiu laiku buvo matomi didžiausi „patiktukų“ skaičiai.

„Pasisveikinkite su žibančia ir dainuojančia Lietuvos sensacija!“ – rašoma šalia Monikos Liu vaizdo įrašo.

Lietuvių atstovės pasirodymas pirmosiomis akimirkomis jau buvo surinkęs netoli 5 tūkst. „patiktukų“. Komentaruose giriama Monikos elegancija, įvaizdis ir net kalba.

„Ukraina atnešė hipnotizuojantį repo, folko ir funky fleitos mišinį, kurį prisiminsite kelias dienas“, – skelbiama šalia „Kalush Orchestra“ pasirodymo iškarpos.

Ukraina, kaip ir visose kitose vertinimų lentelėse ar apklausose, užėmė lyderės poziciją. Šios šalies atstovus internautai palaikė labiausiai.

Verta pastebėti, kad tai tik malonus sutapimas, kuris realiems balsams ar dalyvių vietos pasiskirstymui įtakos neturi. Be to, internautų simpatijos po transliacijos gali keistis.

Visgi malonu žinoti, kad tiek Lietuva, tiek Ukraina pateko į finalą. Drauge su jomis ten taip pat keliauja: Šveicarija, Armėnija, Islandija, Portugalija, Norvegija, Graikija, Moldova ir Nyderlandai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)