Thomas Neuwirthas – šį vardą žino tikrai gerokai mažiau žmonių, nei Conchitos Wurst, nors abu jie priklauso tam pačiam žmogui – 2014 metų „Eurovizijos“ laimėtojui iš Austrijos. Tarptautiniame dainų konkurse scenos žvaigždė gerbėjų širdis užkariavo ne tik savo daina, bet ir akį traukiančiu įvaizdžiu.

Po projekto Conchitos personažas ir toliau sėkmingai džiugino gerbėjų širdis. Tai, kad atlikėją stebi didžiulė gerbėjų armija įrodo ir jo socialinių tinklų skaičiai – vien instagrame garsenybė turi 392 tūkst. sekėjų.

Naujausiuose įrašuose Conchita vertina šių metų „Eurovizijos“ dalyvius. Žvaigždė spėjo įvertinti ir šiųmetinę Lietuvos viltį. Jau nuo pirmųjų dainos akordų dainų konkurso laimėtojas demonstruoja ryškias emocijas.

„Ak, o, Dieve, aš myliu tai. Aš myliu tą jausmą. Aš myliu šią dainą, – kartojo Conchita. – Monika, bella Monika, ji nuostabi. Ta suknelė!“

Komplimentų negailėjo ir drauge su Conchita sėdėjęs kolega. Jis teigė, kad jam taip pat labai patinka daina, pasirinktas įvaizdis.

„Man labai patinka jos šukuosena. Viskas tiesiog buvo nuostabu, Lietuva. Šukuosena, suknelė, vaizdo įrašas, daina, balsas. Šis pasirodymas turi viską“, – tikino atlikėjas ir plaukų stilistas Martinas Zerza.

Malonaus dėmesio iš Conchitos ir jo kolegos sulaukusi Monika Liu neliko abejinga. Komentaruose ji brūkštelėjo: „Ak! Myliu ir ačiū jums“.

Primename, kad Monika Liu pasirodys pirmojo „Eurovizijos“ pusfinalio metu gegužės 10 d. Lietuvos atstovai pusfinalyje pasirodys trečiu numeriu.

Dainų konkurse, kuris gegužės 10-14 dienomis vyks Italijos mieste Turine, susirungs 41 šalies atlikėjai.

2014 metais Kopenhagoje vykusiame „Eurovizijos“ konkurse Austrijos atstovė Conchita nugalėjo su daina „Rise Like A Phoenix“. Tada Austriją laimėjo konkursą po ilgos pertraukos nuo 1966 metų pergalės.

Žvaigždė pavergė širdis visoje Europoje ir už jos ribų, nors ir buvo tam tikros priešiškos reakcijos dėl jos seksualumo ir išvaizdos: daugelį glumino moteriškas įvaizdis, papildytas vešlia barzda. Tačiau galiausiai tai tapo raktu į sėkmę ir net prekiniu ženklu.

Kai tampa Conchita, Thomas save vadina „ji“, tačiau visu kitu metu apie save kalba kaip apie vyrą. Jis gimė Austrijoje ir šalyje išgarsėjo sudalyvavęs TV šou „Starmania“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją