Kovo 1 dieną paaiškėjo, jog Rumunijai konkurse atstovaus dainininkė Roxen su daina „Alcohol You“. Šioje šalyje atranka vyksta kiek kitaip, nei pas mus – iš pradžių išrenkama atlikėja, po to ji pateikia penkias galimas dainas, o tuomet sprendžiama, kuri jų labiausiai tiktų konkursui. Taip buvo nuspręsta, jog Roxen Roterdame pasirodys su daina „Alcohol You“.

„Ši daina yra ta, kurią jaučiu visu savo kūnu ir tai matosi kaskart ją atliekant. Jos stilius visiškai atitinka mane, todėl labai džiaugiuosi, jog publika ir komisija už ją balsavo. Ačiū visiems! Man labai daug reiškia jūsų parama, ji motyvuoja mane ne tik kaip artistę, bet ir kaip žmogų“, – sakė 20-metė Roxen.

Ji teigė tikinti, jog daina bus puikiai priimta Roterdame ir už ją balsuos žiūrovai.

Lažybininkų lentelė /Eurovisionworld.com

„Tikiu, kad mano teigiamas nusiteikimas padės dar geriau pasiruošti konkursui, o daina pasieks klausytojų širdis“, – sakė rumunė.

Dainą galite išgirsti ir įvertinti čia:

Trečioje lažybų bendrovių favoritų vietoje laikosi islandai, kurie į konkursą nusprendė siųsti Daði & Gagnamagnið. Jų daina vadinasi „Think About Things“.

Ją galite išgirsti čia:

Panašu, kad „The Roop“ ir jų daina „On Fire“ užkūrė tikrą pirtį ne tik Lietuvoje, bet ir Europoje. „Eurovizijos“ atranką „Pabandom iš naujo!“ laimėjusi grupė mėgaujasi užgriuvusia sėkme – apie tai byloja ir pirmoji vieta lažybininkų reitinge, ir balsavimo rezultatai, ir gerbėjų atsiliepimai.

Tai, kad „The Roop“ iš tiesų laikomi realiais pretendentais užimti solidžias vietas, kalbėta ir anksčiau, tačiau tuo metu mūsų šalies atstovui buvo žadama vieta penketuke arba, geriausiu atveju, trejetuke.

Praėjus kuriam laikui, situacija kiek pasikeitė ir tik į gerąją pusę. Viena populiariausių lažybų svetainių, susijusių su „Eurovizija“, eurovisionworld.com skelbia, kad Lietuva ne tik užtikrintai nesitraukia iš lyderių pozicijų, bet ir užima pirmąją vietą bendroje „Kas laimės „Euroviziją“ 2020-aisiais?“ reitingo lentelėje.

Be to, kaip tikina ištikimiausi dainų konkurso gerbėjai, daina „On Fire“ pirmoji iš „Eurovizijoje“ dalyvausiančių dainų „Youtube“ tinkle surinko 1 mln. peržiūrų (šiuo metu kūrinys artėja prie 3 mln. peržiūrų). O oficialiame „Eurovizijos“ kanale Lietuvos atstovų daina kol kas pastebima kaip populiariausia.

Delfi primena, kad šiemet „Eurovizijoje“ dalyvaus 41 šalis. „The Roop“ gegužės 12-ąją dieną Roterdame pasirodys pirmajame pusfinalyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (171)