Abu gegužės 17 dienos pasirodymai scenoje dalyviams buvo itin svarbūs. Pirmąją generalinę repeticiją stebėjo gausus spaudos atstovų būrys, o antrąją – ne tik žiūrovai, bet ir žiuri nariai, kurių balsai turės įtakos sprendžiant, kas patenka į finalą. Jie bus sumuojami su žiūrovų antradienio tiesioginėje transliacijoje balsais.

Deja, ne visų atlikėjų pasirodymai pastarosios repeticijos metu vyko sklandžiai. Skelbiama, jog Maltos, Rumunijos bei Ukrainos atstovams teko kartoti savo pasirodymus, nes netvarkingai veikė atlikėjams į ausį dedami „in ear“ monitoriai.

Organizatoriai teigia nuodugniai bandantys išsiaiškinti to priežastis, nes iki tiesioginės pirmojo „Eurovizijos“ pusfinalio transliacijos liko labai nedaug laiko.

Antradienį pirmojo pusfinalio dalyvių laukia paskutinė generalinė repeticija, o 22 val. Lietuvos laiku – tiesioginė pirmojo pusfinalio transliacija. Joje iš viso pasirodys 16-kos šalių atstovai, o šou prasidės nuo lietuvių „The Roop“ pasirodymo.

Specialiame video iš žurnalistams skirtos generalinės repeticijos galite pamatyti kelių pasirodymų ištraukas:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)