„Pirmą kartą su Donatu susitikome, kai pakviečiau jį kartu pasirodyti mano 40-mečio koncerte Pažaislio festivalyje. Jau pirmos repeticijos metu pastebėjau, koks nepaprastai profesionalus šis atlikėjas. Iš pažiūros jam ir 18-os neduotum, tačiau jo kūrybinė branda liejasi per kraštus“, – sako Edgaras Montvidas.

Operos žvaigždę sužavėjo tai, kad nelengvą Luciano Pavarotti kūrinį, kurį teko atlikti italų kalba, Donatas buvo detaliai išnagrinėjęs, į repeticiją atvyko puikiai pasiruošęs ir pasirodymas vėliau sulaukė didžiulio pasisekimo.

„Vertinu jį objektyviai – ne tik dėl to, kad mes – bendrapavardžiai, – šypsosi E. Montvidas. – Mane tikrai žavi tai, jog jis turi savitą stilių ir jo laikosi. Donato aistra muzikai – nesuvaidinta, tai yra jo varomoji jėga. Jis gyvena meile muzikai, nesistengdamas iš to daryti verslo. Tai nėra vienadienė žvaigždutė. Aš linkėčiau, kad jis žydėtų kaip Stingas ar Eltonas Johnas, kurie taip pat turi savo stilių ir juo seka.“

Pasak Edgaro, jiedu su Donatu yra kalbėjęsi apie galimybes pasirodyti tarptautinėje scenoje. „Esu sakęs, kad jis puikiai tiktų Vestendo miuzikluose. Tačiau Donatas scenoje save mato kaip solistą. Tarptautinėje scenoje konkurencija yra žiauri, bet nepabandęs - nesužinosi. „Eurovizija“ yra geras startas, puiki platforma pasirodyti visai Europai ir vakariečiams prodiuseriams“, – įsitikinęs E. Montvidas.

Palygino su N. Kidman

"Jurgi Didžiuli, ar žinai, kad Erica žiauriai panaši į Nicole Kidman iš šviesaus ir nostalgiško filmo "Far and away"? Kai žiūrėjau į ją dainuojančią Eurovizijos atrankoje, taip ir ieškojau akimis, iš kur dabar iššoks apdriskęs Tomas Kruzas, tačiau salėje sėdėjo gražiai apsirengęs... Jurgis Didžiulis su dviem nuostabiais vaikučiais... Erica mano favoritė - jos daina tikrai išsiskirtų eurovizinėje mišrainėje. Tiesa, ir Donatas atrodo labai stipriai. Ir dar ta mergaitė - Ieva Zasimauskaitė, kuri užkabina mano surambėjusią ekonomisto širdį. Ai, balsuosiu už visus tris, tačiau daugiausia balsų atiduosiu Ericai - kol kas dar galiu sau tai leisti", - savo paskyroje feisbuke rašė G. Nausėda.

Primename, kad DELFI portale vyksta didysis "Eurovizijos" balsavimas: atiduokite balsą už labiausiai didžiosios Švedijos scenos vertą atlikėją:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)