Lažybininkų spėjimu, konkurse nugalėti šiemet gali Šveicarija, kurios atstovas Gjonas Tearsas praėjusią savaitę pristatė itin lyrišką kurinį „Tout l‘Univers“.

Iš Albanijos kilęs atlikėjas, kurio tikrasis vardas Gjonas Muharremajas, „Eurovizijoje“ turėjo dalyvauti praėjusiais metais, tačiau dėl pandemijos konkursą atšaukus, jam buvo suteikta galimybė savo naują pasirodymą Roterdame surengti 2021-aisiais. Ne viename muzikiniame šou dalyvavusiam Gjonui – vos 22-ji.

Verta pastebėti, kad pirmą kartą po dešimties metų šveicarai šiame konkurse nusprendė dainuoti prancūziškai.

Taip pat, anot spėjikų, Lietuvą lenkia Bulgarija ir šiai šaliai atstovaujanti Victorija su daina „Growing Up is Getting Old“. Prancūzija, Švedija, Italija ir Islandija – dar keturios šalys nuolat besikeičiančioje lažybų lentelėje lenkiančios lietuvius.

Lažybininkų spėjimai

Visgi verta pabrėžti, kad lažybininkų prognozės tėra spėlionės ir realūs pretendentai laimėti „Euroviziją“ gali dar stipriai keistis.

Šių metų „Eurovizija“ vyks gegužės 18–22 dienomis Roterdame (Nyderlanduose), Lietuvai atstovaus grupė „The Roop“ su daina „Discoteque“.

Šiais metais, atsižvelgiant į dinamišką pandemijos situaciją, yra numatyti net keli „Eurovizijos“ scenarijai, tačiau, kaip tikina organizatoriai, šou tikrai įvyks.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (177)