„Šio sprendimo ieškojau jau ilgą laiką, nes rašau tikrai daug muzikos ir norėjau ją pristatyti. Dėl karantino su grupe repeticijų neturėjome daugiau nei pusę metų, nuo paskutinio mūsų koncerto rugpjūtį. Tad muzikinės svajonės dabar galiu siekti tik su savo muzika. Tas sprendimas neatėjo iš niekur. Pradėjau rašyti dainas kartu su Faustu Venckumi. Kadangi tai darėme visus praėjusius metus, tai buvo puiki proga pristatyti tai, ką mes kuriame“, – „Delfi“ sakė Gebrasy.

Lyrišką pasirodymą surengęs Gebrasy nulipęs nuo scenos negalėjo atsakyti į vedėjo Vaidoto Baumilos užduotą klausimą. Nusisukęs nuo kameros vaikinas prisidengė veidą ranka.

„Mane taip apėmė emocijos, kad man sunku kažką pasakyti. Atrodo, dabar kažkiek drebu. Per visus savo gyvenimo metus aš...“ – stengdamasis sulaikyti ašaras sakinio pratęsti negalėjo Gebrasy.

Atlikėjo jautrumą pastebėjo ir komisijos nariai.

„Pirmi trys pasirodymai tikrai buvo stiprūs, o kai kurie jų buvo jautrūs. Audriui aš noriu palinkėti nesidrovėti jautrumo. Jautrūs žmonės kuria nuostabius dalykus“, - kalbėjo Vytautas Bikus.

„Man Gebrasy yra eurovizinis atradimas. Mes visi esame žmonės, visi pavargstame, kartais tas nuovargis jaučiasi mūsų balse ir duoda tam tikrų spalvų“, – komentavo Gerūta Griniūtė.

„Ko gero tai yra viena stipriausių dainų šiųmetinėje „Eurovizijoje“. Jis, kūryba ir daina yra vienas vienetas. Tai yra priežastis, kodėl lietuvius šitaip užkabino šis kūrinys“, – sakė Stanislavas Stavickis-Stano.

„Tai yra šio karjeros didysis lūžis. Ši atranka yra vieta, kurioje jį pastebėjo dar platesnis ratas žmonių. Tai bus tas pasirodymas, apie kurį bus dar ilgai kalbama“, – tiki Ramūnas Zilnys.

Daugiau apie atrankų „Pabandom iš naujo“ eigą skaitykite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)