Nors pateko į finalą kartu su geriausiais, vaikinai kuklinasi ir tikina to toli gražu nesitikėję.

„Mums jau tai yra didžiausias laimėjimas. Rodos, daugiau nieko ir nebereikia. Vis dėlto laukdami finalinio pasirodymo, nors jis bus ir tiesioginiame eteryje, jaudinamės jau mažiau nei prieš pirmąją laidą. Nors tas jauduliukas kartais net padeda pasirodyti geriau“, – vienas kitam pritardami patikino vaikinai.

Titas ir Benas sėkmės atrankoje sulaukė per daug nesireklamuodami – „Youtube“ iki šiol nėra nei dainos „No“ vaizdo klipo, nei oficialios jos versijos. Klausytojai gali matyti tik vaizdo įrašą iš „Pabandom iš naujo“ laidos filmavimo. Pašnekovai teisinosi klipo paruošti iki konkurso tiesiog nespėję.

Titas ir Benas „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos pusfinalyje

„Pas mus viskas įvyko spontaniškai. Daina gimė labai greitai. Gavome ją, pradėjome dirbti ir jau po pusantros savaitės reikėjo eiti filmuotis. Buvo šiek tiek streso. Kol kas šią dainą dar tobuliname, norime ją išleisti. Svarstome ir apie lietuvišką šios dainos versiją. Mums gausis taip, jog oficialią dainos versiją pristatysime jau po visko. Tačiau nesinori daryti bet kaip, norisi turėti viziją. Tad kol kas dirbame ties vizualiu kūrinio pateikimu“, – pasakojo vaikinai.

Šiemet laiko atrankai į didžiąją „Euroviziją“ skirta gerokai mažiau – vos keturios laidos, įskaičiuojant ir finalą. Na, o dar net neprasidėjus filmavimams, didžiulės viltys buvo dedamos į praėjusiais metais dėl koronaviruso pandemijos į didžiąją „Euroviziją“ neišvykusių „The Roop“ pasirodymui. Pasirodžius grupės dainai ir vaizdo klipui „Discoteque“ jie pradėti dar drąsiau vadinti potencialiais nugalėtojais. Sėkmę jiems prognozuoja ir muzikos apžvalgininkai iš visos Europos.

Titas ir Benas bei Evita Cololo

Titas ir Benas, paklausti, kaip jaučiasi dalyvaudami atrankoje, kuomet kelialapis į „Euroviziją“ yra tarsi iš anksto perduodamas į „The Roop“ rankas, sako ir patys juos palaikantys.

„Negalime nustoti klausyti šios dainos. Vos įsėdę į automobilį, žinome, kokia daina gros pati pirma. Tai yra tikra energijos ir pozityvo bomba. Mes ir praėjusiais metais juos labai palaikėme. Per M.A.M.A apdovanojimus net turėjome garbės su Vaidotu šiek tiek šnektelėti, palinkėjome jiems pergalės. Na, bet po mėnesio viskas sugriuvo. Labai gaila. Jie sukūrė nerealų pasirodymą praėjusiais metais, taigi tikrai nusipelno išvažiuoti šiemet. Niekas nenorėtų jiems užstoti kelio. Aš jau įsivaizduoju, kaip reaguotų visuomenė, jeigu laimėtų kažkas kitas.

Esame visomis keturiomis už. Kalbant apie mus, mes nesitikėjome patekti nei į pusfinalį, nei juolab į finalą, tačiau tikrai labai stengėmės ir daug dirbome. Jeigu mes patektume į „Euroviziją“, tai būtų didžiulė atsakomybė. Tokia galimybė dažniausiai pasitaiko tik kartą gyvenime, todėl norėtųsi atiduoti viską, ką galime“, – kalbėjo grupės nariai.

Visą pokalbį galite pamatyti laidos „Eurovizija: gal pagaliau?“ įraše straipsnio viršuje.

O ką atrankose šiais metais palaikote jūs?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)