Kaip tikina keli ispanų naujienų portalai, Madride vykusio renginio metu buvo pastebėtas įtartinas vyriškis, kuris, kaip vėliau paaiškėjo, su savimi turėjo šaunamąjį ginklą. Manoma, kad galimai pavojingas asmuo norėjo susitikti su dainininke.

Pasak liudininkų, Chanel buvo iškilusi grėsmė, kadangi „į jos persirengimo kambarį įslinko labai keistos išvaizdos vyras“, o pareigūnai turėjo jį sutramdyti paguldydami ant žemės. Laimei, tuo metu atlikėjos kambaryje nebuvo.

Atvykusios gausios policijos pajėgos įtartiną asmenį sulaikė ir išsivežė.

„Atvyko apie 20 policijos pareigūnų, todėl nieko neįvyko, bet išgirdau, kad jis nešiojosi su savimi ginklą“, – patikslino muzikantas Nacho Campillo, kuris taip pat buvo šou užkulisiuose.

Kiek vėliau pati Chanel socialiniuose tinkluose ramino savo gerbėjus, kad iš šios naujienos nebūtų pučiamas burbulas, kadangi tai jaudina jos šeimą ir bičiulius.

„Man viskas gerai. Niekas nenutiko“, – instagrame pridūrė ji.

Ispanijos atstovė Chanel "Eurovizijoje" 2022

Delfi primena, kad šių metų „Eurovizijoje“ Ispanijai atstovavusi Chanel pasiekė geriausią rezultatą šalies istorijoje nuo 1995 m. – dainininkė gavo 466 taškus ir užėmė trečią vietą.

Chanel ir jos šokėjų pasirodymas buvo vienas karščiausių šou finale. Atlikėja stebino ne tik balso galimybėmis, bet ir sugebėjimu mikliai valdyti savo kūną šokių aikštelėje.

Akį traukė ir dainininkės bei jos kolegų įvaizdis. Ispanijos atstovai scenoje parodė kiek daugiau apnuoginto kūno, nei kiti finalo dalyviai – merginos drąsiai demonstravo sėdmenis, o vyrukai – krūtinę.

Seksualumą diktavo ir pati daina. Kūrinyje dainuojama apie vakarėlį, kuriame judinami klubai, o nuo šio vaizdo paprasčiausiai sunku atitraukti akis. „Aš priverčiu visus tėvelius išprotėti“, – dainuoja Chanel.

Ispanija yra viena iš „Didžiojo penketo“ šalių, kurios praleidžia pusfinalius ir iškart keliauja į finalą.

Chanel yra ne tik dainininkė, o ir šokėja bei aktorė, gimusi Havanoje, Kuboje.

Superžvaigždė jau skaičiuoja daugiau nei dešimtmetį patirties muzikinio teatro scenoje – vaidino tokiuose garsiuose miuzikluose kaip „The Lion King“, „Flashdance“, „The Bodyguard“ ir „Mamma Mia“. Ji taip pat šoko scenoje su Shakira 2010 m. MTV Europos muzikos apdovanojimuose.

Negana to, Chanel vaidino daugelyje Ispanijos televizijos serialų.

„SloMo“ daina, kuri skirta „Eurovizijos“ scenai, yra debiutinis atlikėjos singlas, kurį sukūrė dainų autorių komanda, bendradarbiavusi su tokiomis žvaigždėmis kaip Madonna, „Black Eyed Peas“, Britney Spears, Ricky Martinas, Mariah Carey bei Nicki Minaj.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją