Ne paslaptis, kad dainų konkurso metu aptariami ne tik įspūdingi pasirodymai, vokaliniai sugebėjimai, bet ir tai, kuo dalyvis apsirengia. Štai šių kalbų objektu tapo ir prancūzų atstovė La Zarra, kuri finale pasirodė su blizgančia juoda suknele.

Akyliausi spėjo pastebėti, kad ši suknelė jau matyta. Ir ne bet kur, o būtent Lietuvoje surengtame projekte „Mes dar dainuosim!“

Jame pasirodžiusi Monika Marija susirinkusiai publikai padovanojo nepaprasto grožio dainas. Negana to, ji demonstravo ir eleganciją. Klausiate, kaip pademonstravo? Ogi su itin panašia juodos spalvos suknele.

Beje, tai pastebėjo ne tik internautai, bet ir pati lietuvių atlikėja. Moteris į instagramą palyginimui įkėlė savo ir La Zarra nuotraukas, prie kurių pridėjo ir šmaikštų prierašą.

„Nu aš suprantu, kad graži suknelė, bet ką ji galvojo, kad nepastebėsiu?“ – socialiniame tinkle juokavo Monika Marija.

Tiesa, prancūzų atstovės suknelė šiek tiek skiriasi nuo Monikos – drabužio viršuje galima pamatyti raudonus atspalvius ir plevėsuojančius kutus.

Ar ir jums šių atlikėjų suknelės panašios?

Monika Marija, La Zarra

Delfi primena. kad prieš du mėnesius Kauno „Žalgirio“ arenoje nuskambėjo išskirtinis projektas „Mes dar dainuosim!“, skirtas legendinės grupės „Hiperbolė“ kūrybai ir jos indėliui į Lietuvos populiariąją kultūrą.

Dainos, kurias ne vienas mūsų žinome mintinai, skambėjo kaip niekada naujai ir įspūdingai, nes pirmą kartą istorijoje buvo atliktos didžiausioje šalies arenoje akompanuojant Kauno miesto simfoniniam orkestrui (dirigentas Karolis Variakojis).

Žinomos grupės kūrinius scenoje pristatė visas būrys garsių šalies dainininkų – Inga Valinskienė, Merūnas, Povilas Meškėla, Monika Marija, Vladas Kovaliovas, Ovidijus Vyšniauskas, Ona Kolobovaitė bei grupės „Hiperbolė“ legenda – Viktoras Prapras.

Jaunajai kartai atstovavo dainininkė Miglė Pivoriūnaitė ir Paulius Burba („Multiks“). Ritmo grupės frontą laikė tikri Lietuvos scenos grandai – Tomas Varnagiris (gitara), Tomas Maslauskas (boso gitara), Mindaugas Balčiūnas (klavišiniai), Andrius Kairys (mušamieji) bei pritariančiosios vokalistės. Ypatingo žavesio projektui suteikė charizmatiškoji televizijos ir radijo laidų vedėjų pora – Darius Užkuraitis ir Gabrielė Martirosian.

Koncerte skambėjo geriausios per visą grupės karjeros 50-metį sukurtos dainos – „Vandens ženklai“, „Kodėl“, „Sugrįžk“, „Kaip gera turėti namus“, „Laužai“, „Kai nieko neturi“, „Tu grok“, „Išgalvotas gyvenimas“, „Pamiršk mane“, „Aš dar dainuosiu“ ir daug kitų puikių kūrinių, su kuriais užaugo jau ne viena mūsų karta ir kuriuos myli visa Lietuva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją