Grupę pasveikino LRT generalinis direktorius Audrius Siaurusevičius ir Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas. „Tai buvo puikus reginys ir renginys, ačiū Klaipėdai, kad priėmė“, – Klaipėdos merui ir visiems prisidėjusiems dėkojo A. Siaurusevičius.

„Kai pradėjome daryti šią dainą, Viktorijai pasakiau, kad mūsų tikslas yra nuvažiuoti į Kijevą ir laimėti „Eurovoviziją“. Visą kelią tuo labai tikėjome ir tikėjomės“, – kalbėjo Denisas.

Jo nuomone, žiūrovai jų dainą supranta ne iš karto, tik įsiklausius ir kelis kartus pajautus: „Dėkojame, kad išgirdote“.

„Jau daug kalbėjau apie šios dainos pavadinimą ir pačią dainą, tačiau vieno dalyko nepasakiau – Viktorija yra pergalingas vardas, taip nusiteikę ir važiuosime į Kijevą“, – šypsenas žurnalistų veiduose sukėlė Deniso pasitikėjimas.

Viktorija konferencijos metu buvo ne tokia kalbi ir prabilo tik po ilgų įkalbinėjimų. „Esu laiminga ir esu pasiruošusi, be galo dėkinga visiems prisidėjusiems ir padėjusiems. Žadu atiduoti viską, ką turiu“, – kalbėjo Viktorija, sunkiai tvardydama jaudulį.

Pasidomėjus, ar atlikėjai jau galvojo, kiek lėšų reiks pasirodymui ir iš kur ketina jų gauti, Denisas neslėpė: „Apie tai nė negalvojo, nes visas savo jėgas atidavė pasiruošimui pasirodymams“.

Jau daugybė šalių išsirinko savo atstovus „Eurovizijai“, tačiau „Fusedmarc“ dar nesusipažino su būsimais konkurentais.

Ir nors grupei jau daugiau nei dešimt metų, daugeliui ji iki šių atrankų buvo visiškai nežinoma. Jie atviri – pasrodymas televizijoje buvo nauja patirtis. „Dainavimas prieš komisiją visada yra kitoks. Tai yra kita atsakomybė, kitos emocijos. Savo koncerte darai viską, ką nori, o čia yra taisyklės ir tam tikras formatas, – kalbėjo „Fusedmarc“. – Mažiau laisvės, daugiau koncentracijos.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (283)