Tiesa, ne tradicinės iškilmingiems renginiams paprastai pasirenkamos raudonos spalvos kilimas ištiestas ne pirmą kartą. Nors oranžinės spalvos kilimu „Eurovizijos“ žvaigždės dar nėra žengusios, mėlynas kilimas atlikėjams jau buvo nutiestas praėjusiais metais Lisabonoje. Tuomet taip norėta atspindėti vandenyno temą. Oranžinė spalva šiemet taip pat pasirinkta ne atsitiktinai. Ji susieta su oficialaus rėmėjo „My Heritage“ logotipo spalva.

Prieš pat ceremoniją Lietuvos atstovas „Eurovizijoje“ DELFI sakė, jog šį vakarą leisdamas sau atsipalaiduoti ir tiesiog gerai praleisti laiką, nuo rytojaus jis tęs intensyvų pasiruošimą konkursui.

Jurijus šį vakarą sulaukė ypatingo dėmesio. Žengiant oranžiniu kilimu jį stabdė bene visų šalių žiniasklaidos atstovai. Mūsų šalies atlikėjas šypsodamasis išdavė, jog įdomiausią klausimą, koks yra jo mėgstamiausias žaislas, jam uždavė užsienio šalies žurnalistas.

„Aš jį kiek sutrikdžiau, nes paklausiau, ar jis gali vibruoti“, – juokėsi J. Veklenko.

Dainininkas sakė, kad vakarėlyje, kuris vyko po oranžinio kilimo ceremonijos Izraelio „Habima“ teatre, jis praleis, nes yra susikoncentravęs į savo pasirodymą.

Neįmanoma nepastebėti ir to, kad Jurijus šiam vakarui pasirinko šviesų kostiumą, nors pastaruoju metu tapo įprasta jį matyti vilkint juodais drabužiais, kuriuos jis ir pasirinko savo euroviziniam pasirodymui. Puikiai nusiteikęs klaipėdietis sakė, kad taip nusprendė pažiūrėti į savo garderobą naujai ir išsilaisvinti iš juodos spalvos.

Šio vakaro renginys yra bene paskutinė proga visiems 41 šalies atstovams atsipūsti, nes jau netrukus prasidės daugybės jėgų ir energijos pareikalausiantis generalinių repeticijų bei pusfinalių etapas, kuris atlikėjus ir jų delegacijas nukels į Tel Avivo „Expo" parodų centrą.

Primename, kad „Eurovizijos" dainų konkursas Tel Avive vyks gegužės 14, 16 ir 18 dienomis. Visas šio projekto naujienas kviečiame sekti kartu su DELFI tiesiogiai iš Izraelio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)