„Aš esu Donatas Montvydas ir šiemet „Eurovizijoje“ atstovausiu Lietuvai jau antrąjį kartą. Šiais metais noriu pasiekti dar geresnį rezultatą ir laimėti konkursą“, – užtikrintai į kamerą kalbėjo atlikėjas.

Dainininkas pasakojo, kad muzika jį lydi nuo pat vaikystės – iš pradžių jis gimtajame Vilniuje mokėsi muzikos mokykloje, vėliau – akademijoje.

„2012-aisiais dalyvaudamas nacionalinėje atrankoje, mąsčiau, kaip būtų smagu laimėti kelialapį į „Euroviziją“. Šiemet pasirodymais nacionalinėje atrankoje aš tiesiog mėgavausi, mano tikslai – taip pat kur kas didesni“, – tikino D. Montvydas.

Tačiau aktyviai balsuoti už save atlikėjas europiečių neragino. „Žmonės neprivalo balsuoti už dainą, kuri jiems nepatinka. Tvirtai tikiu, kad svarbiausia artistui scenoje yra sukurti emociją ir pralinksminti žmones, tai aš ir ketinu padaryti Stokholme. Ir jei jūs pajusite mano kuriamą emociją, džiaugsiuosi, jei padėsite man laimėti konkursą“, – sakė jis.

Šis vaizdo klipas bus siunčiamas į Švediją ir paviešintas oficialioje „Eurovizijos“ svetainėje, kur jį galės išvysti milijonai konkurso gerbėjų.

Į Stokholmą D. Montvydas išvyks jau ateinantį pirmadienį. Ten kelias savaites atlikėjas repetuos savo pasirodymą, kurį visa Europa išvys gegužės 12 d.