„Ilgai apie tai galvojau. Taip, turiu puikią dainą – mano nuoširdžia, bet patyrusia nuomone. „The Truth“ man labai daug reiškia. Parašiau ją, kai laukiausi savo dukters, kuriai ką tik suėjo 7 mėnesiai. Tai ryški daina ir ji puikiai tinka „Eurovizijai“. Jeigu taip nesijausčiau, tikrai nebūčiau norėjusi dalyvauti šiame konkurse, – įrašą pradėjo Erica. – Bet aš nusprendžiau iš jo pasitraukti. Atvirai – tiesiog nebenoriu iš naujo veltis į tą žaidimą. Aš esu patyrusi dainininkė. Jau dalyvavau „Eurovizijoje“, su savo daina, ir kiek pamenu, mums labai neblogai sekėsi. Ir vien nuo tos minties, kad man ir vėl, tarsi mokinukei reikėtų stovėti toje scenoje, klausytis komisijos komentarų, kyla nemalonūs jausmai.“

„Sakau su visa pagarba, tačiau dauguma jų kur kas mažiau nei aš turi patirties „Eurovizijoje“, dainavime ar dainų kūrime“, – pridūrė E. Jennings.

Ericos nuomonė apie eurovizinę komisiją yra kategoriška. „Aš neprieštarauju komisijai iš esmės, pati esu buvusi jos nare. Tačiau nuoširdžiai manau, kad tas formatas turi gerbti kiekvieną jame dalyvaujantį“, – teigė dainininkė.

Eurovizinė Ericos daina:

Erica neslėpė, jog priimti tokį sprendimą ją paskatino ir pikti žmonių komentarai, kurių po pirmosios laidos feisbuke buvo apstu: „Po šou naršiau „Facebook“, mačiau visų tų „ekspertų“ komplimentus patiems sau už tai, kad atsikratė šiukšlių, atvirai sakė, ką galvojo, plekšnojo vienas kitam per nugara ir glostė savo ego. Kai dauguma jų niekada: a) nėra parašę dainos b) nėra parašę hito c) nėra net arti buvę pasirodymo „Eurovizijoje“. Negaliu atsistebėti jų tulžimi“.

E. Jennings „Eurovizijoje“ dalyvavo su grupe SKAMP. Tuo metu atrankų taisyklės buvo kitokios. „Kai aš vykau į „Euroviziją“, komisija irgi dalyvavo, tačiau verdiktas buvo priimtas be kamerų. Tu pristatei savo dainą ir viskas. Suprantu – tai televizija, reitingai, man visa tai priimtina. Tačiau šis konkretus formatas nėra man. Siūlyčiau pagalvoti apie tai, kaip jį galima pagerinti, – patirtimi dalijosi atlikėja. – Tikiuosi, kad komisijos nariai įvertins savo poziciją ir elgsis, kaip priklauso. Parodys konstruktyvią kritiką, empatiją ir supratingumą. Svarbu ne tik, ką tu sakai, bet, kaip tu tai sakai. Jei kas norite pabandyti dalyvauti su „The Truth“ – prašom. Visiems dalyvaujantiems linkiu didžiausios sėkmės!“

Daugiau apie Ericos dainą „The Truth“ skaitykite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (232)