„Visa kompanija ir delegacija nuostabi, todėl nekyla kažkokių situacijų, kurios energetiškai kažkaip išsemtų. Viskas puiku, visiškai jokio streso, visi pasiruošę“, – viešbutyje, prieš pat išvykdamas į areną, kalbėjo Donatas.

„Žinote, visi atlikėjai, su kuriais bendravau anksčiau, buvo pavargę. „Eurovizija“ yra tokia sportinė olimpiada, kur tu tikrai jautiesi išsunktas. Tačiau šiandien yra paskutinis vakaras kažką parodyti kitiems, bet aš ramiai miegojau“, – šypsojosi D. Montvydas, prisipažindamas, kad prabudus pirmoji mintis buvo tai, kad dar nesinori keltis.

Paklaustas, kas būtų, jei laimėtų konkursą, dainininkas sakė: „Būtų smagu, jei mane sutiktų Rotušėje. Atsisėsčiau kaip Stewie Wonderis ir klausyčiausi savo dainų. Juokauju, šiaip švęsčiau. Nors bet kuriuo atveju taip ir bus. Šiais metais vieta svarbi, nors nepergyvensiu, jei liksiu paskutinis. Vis dėlto šiais metais einu su mintimi, kad reikia nenuleisti rankų. Reikia padaryti geriau“.

„Eurovizijos“ finalas šeštadienį prasidės 22 val. Lietuvos laiku. D. Montvydas į sceną lips šešioliktas. Kviečiame sekti karščiausias naujienas DELFI portale: mūsų komanda dirba iš Stokholmo ir nuolat atnaujina informaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (159)