18 valandą, kuomet buvo kviečiami susirinkti visi norintys, prie arenos atėjo apie 50 žmonių, vėliau jų ėmė sparčiai daugėti.

Garsiai užgrojus dainai „On fire“, grupės nariai su Vaidotu Valiukevičiumi priešaky darkart demonstravo judesius, o juos atkartojo didžiulis būrys gerbėjų. Tie, kurie šokti neprisijungė, mobiliaisiais telefonais filmavo, fotografavo, bei šiaip smalsiai stebėjo šokančią minią.

„Geros, labai geros emocijos, kaip patys matote. Puikiai pasirepetavom, o dabar visų lauksim prie ekranų arba atvykstančių čia, į areną“, – po šokių sakė kvapą atgauti bandantis grupės lyderis ir flashmobo organizatorius V. Valiukevičius.

Minioje buvo galima pamatyti ir suaugusių, ir vaikų, kurie atėjo jau mokėdami pagrindinius šokio judesius. Pastarieji tapo tikru internetiniu virusu – Vaidotas Valiukevičius „Delfi Premjera“ laidoje ketvirtadienį pasakojo, jog pakviesti nusifilmuoti, kaip šoka šį šokį, jam vaizdo įrašus siuntė daugybė žmonių. Iš jų buvo sukurtas vienas ilgesnis video.


„Delfi TV“ žiūrovams - pokalbis prieš finalą su dviem lyderiais vadinamais atlikėjais Monique bei V. Valiukevičiumi:

Čia galite pamatyti originalų dainos vaizdo klipą:

Šeštadienį 21 val. prasidės vienas svarbiausių mūsų šalies muzikinių įvykių – „Eurovizijos“ nacionalinių atrankų finalas. Artėjant vidurnakčiui sužinosime, ką šiemet siųsime į Roterdamą atstovauti Lietuvai didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje. Kauno „Žalgirio“ arenoje dėl kelialapio į Nyderlandus kovos aštuoni dalyviai, kurie jau dabar ruošiasi lemiamai kovai dėl žiūrovų bei komisijos balsų.

Šeštadienį pasirodymus surengs Aistė Pilvelytė, Rūta Loop, KaYra, Monika Marija, MeandI, „The Roop“, „The Backs“, Monique.

„Delfi“ vyksta specialus balsavimas, kuriame savo simpatijas galite nemokamai atiduoti savo favoritui. Tai galite padaryti ir verčiausią kelialapio palaikyti ČIA.

Prieš lemiamą koncertą dalyviai su žurnalistais susitiko arenos koridoriuose ir atsakė į paskutinius dominusius klausimus.

Daugiau apie tai ir video iš užkulisių žiūrėkite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)