2020-ųjų „Eurovizijai“ Azerbaidžanas siunčia S. Efendi su daina „Cleopatra“. Mistiškoje dainoje apie legendinę Egipto faraonę daug dėmesio skirta vaizdo klipui, kuris nufilmuotas dykumoje.

Dėl įspūdingų gamtos vaizdų, akį traukiančių kostiumų, tematikos ir spalvų Lietuvoje Azerbaidžano dainos vaizdai greitai imti lyginti su garsiai šalyje nuskambėjusiu Jazzu klipu.

Klipas „Wild“, kuris taip pat filmuotas dykumoje, Jazzu tapo rimta žinute, kuria ji pareiškė, kad pradeda naują etapą karjeroje ir savo talentu planuoja užkariauti pasaulį.

Tiesa, filmo „Madmax“ ar festivalio „Burning Man“ įkvėpti kūriniai – ne naujiena. Panašia tematika vaizdo klipą „Hey mama“ buvo pristatę ir tokie muzikos gigantai kaip David Guetta ir Nicki Minaj.

Delfi primena, kad šiemet vežti Lietuvos vėliavą į Roterdamą, kur gegužę lauks didžioji konkurso scena ir milijoninė TV žiūrovų auditorija, patikėta grupei „The Roop“. Pastarieji nuo savo artimiausio konkurento žiūrovų balsų lentelėje atitrūko daugiau nei tris kartus.

Lietuva savo atstovą į „Euroviziją“ siųs jau 21-ąjį kartą. Šiemet mūsų šalies viltis pasirodys pirmajame projekto pusfinalyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)