Atrankų žiūrovai jau girdėjo visas eurovizines dainas, tad šioje laidoje pamatys tik patobulintus pasirodymus ar pakeistus įvaizdžius. Kaip visuomet, savo nuomonę ir balus reiškia ne tik žiūrovai, bet ir komisija, o joje šįvakar – žurnalistas Ramūnas Zilnys, dainininkė Dovilė Filmanavičiūtė, atlikėjas Tomas Sinickis bei muzikologas Darius Užkuraitis.

Šįvakar scenoje pasirodys duetas „Twoosome“, Milda Rasilavičiūtė, Silvija Pankūnaitė ir GeraiGerai, Lukas Norkūnas, Paula, Benas Malakauskas, Godo, Germantė Kinderytė, Vidas Bareikis, Juozas Martin, Kotryna Juodzevičiūtė ir Jurgis Brūzga.

Atrankas paliko šeši dalyviai

Į kitą etapą pateko: Kotryna Juodzevičiūtė, Jurgis Brūzga, Godo, Paula, „Twosome“, Silvija ir GeraiGerai.

Deja, kovą baigė Vidas Bareikis, Lukas Norkūnas, Milda Rasilavičiūtė, Juozas Martin, Germantė Kinderytė ir Benas Malakauskas

DELFI skaitytojų nuomonė:

Visi dvylika pasirodymų

Spalvingą pasirodymą atlikęs duetas „Twoosome“ sulaukė komisijos pasiūlymų įpinti choreografijos elementų ar į sceną pasikviesti... vienaragį! Šmaikščiai scenoje atrodantis duetas eurovizinėse atrankose dalyvauja su daina „Hello“, kurioje jie sako „Labas“ įvairiausiomis kalbomis.

Gerokai daugiau kritikos iš komisijos sulaukė Milda Rasilavičiūtė, kuri kelialapį į „Euroviziją“ ketina pelnyti su daina „Think About You“.

Ganėtinai neutralius įvertinimus iš komisijos lūpų išgirdo atlikėja Silvija Pankūnaitė, kuri šįmet į eurovizines atrankas atėjo su dviem dainom, tačiau tik su viena pateko į kitą etapą. Apie „Euroviziją“ Portugalijoje Silvija svajoja kartu su prodiuseriu GeraiGerai atlikdama dainą „More Than You Know“.

Goda

Kitas scenoje savo pasirodymą demonstravo Lukas Norkūnas. Atlikėjas savo dainą „Tegu“ atlieka lietuviškai.

Paula atrankose – ne naujokė. Ryžtingai nusiteikusi mergina šįkart atrankas šturmuoja su daina „1 2 3“. Tiesa, Paula, kaip ir pernai, taip ir šiemet, neišvengė komentarų dėl pernelyg demonstruojamo seksualumo.

Nemažai kritikos sulaukė ir Benas Malakauskas, kuris atlieka dainą „My Memories“. Komisijai kliuvo ir dainos sudėtingumas, ir dainos tekste likusios gramatinės klaidos.

Silvija Pankūnaitė

Eurovizinėje scenoje pasirodžiusi atlikėja Godo vėl sužavėjo komisiją. Kai ji pirmą kartą scenoje atliko savo dainą „Fire Fountain“, daugelis kritikavo jos aprangą, tad šį kartą merginos įvaizdis – visiškai kitoks. „Nuo Godo neįmanoma atitraukti akių“, – filmavimo vakarą atlikėjai komplimentus žarstė Dovilė Filmanavičiūtė.

Dainą „Turn It Up“ atlikusi Germantė Kinderytė sulaukė kritikos – esą dainininkei dar trūksta patirties ir drąsos. Tačiau būtent to netrūko kitam scenoje pasirodžiusiam atlikėjui. Dainą „Pusvalandukas“ eurovizinėse atrankose pristatantis Vidas Bareikis pademonstravo unikalų charakterį ir nustebino žiūrovus bei komisiją – šį kartą dainą „Pusvalandukas“ jis atliko angliškai!

Benas Malakauskas

Romantiškai svaginantis Juozas Martin atrankose kovoja su daina „Don't Give Up“. Deja, D. Užkuraičio nuomone, šiai dainai dar trūksta „prieskonių“, kad ji būtų verta „Eurovizijos“ scenos. Tačiau vos scenoje savo pasirodymą pademonstravo Kotryna Juodzevičiūtė – abejonių nekilo nė vienam komisijos nariui. Anot jų – ši mergina verta finalo ir kelialapio į „Euroviziją“.

Nemažai palaikymo iš komisijos sulaukė ir Jurgis Brūzga, kuris eurovizinėje kovoje kaunasi su daina „4 Love“.

Laidos filmavimo akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (134)