„Rezultatas, norėtųsi, kad būtų geresnis, tačiau yra taip, kaip yra. Smagu, kad yra palaikančiųjų“, - teigė atlikėja. Ji dar turi savaitę atostogų atsigauti po keletą savaičių trukusio darbų maratono.

J. Ritčik teigimu, balsavimas dar kartą parodęs, kad „Eurovizija“ – labai neprognozuojamas konkursas. „Pirma vieta, ko gero, nustebino daug ką. Man iki šiol sunku atsakyti, ko reikia „Eurovizijai“, - kalbėjo atlikėja.

Ją stebino, kad šįmet, kaip niekada, buvo balsuojama kaimynystės principu, tad stiprūs Vakarų Europos šalių pasirodymai liko nepastebėti. „Matyt, Vakarų Europoje šis konkursas nėra labai įdomus“, - svarstė J. Ritčik.

Anot jos, finale pavykę susikaupti, pažaboti jaudulį ir atlikti dainą geriausiai. „Būdama scenoje jaučiau, kad turiu teisingą jausmą, kai jaudulys yra, bet jis tau netrukdo – gali susikaupti, dainuoti kaip moki”, - sakė J. Ritčik. Ji neatmeta, kad jei jaus, jog sukurta daina galinti būti pastebėta, dar kartą bandys laimę „Eurovizijoje“.

Kaip DELFI jau skelbė, „Eurovizijos“ dainų konkurso finale Helsinkyje šeštadienį Lietuva, aplenkusi 3 šalis, užėmė 21 –ąją vietą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją