Susumavus DELFI skaitytojų ir SMS už savo favorites balsavusių žiūrovų balsus, rezultatas palankus tapo Natalijai. DELFI skaitytojai už Mią balsavo 3724 kartus, o SMS žinutėmis - 121 kartą. Viena SMS žinutė prilygsta 10 internetinių balsų, todėl bendras skaičius - 4934 balai.

Natalijos gerbėjai DELFI portale balsavo 1374 kartus, o SMS žinutėmis - 497 kartus. Bendras rezultatas - 6344.

„Linkiu sėkmės Natalijai ir „Naktinei Pufaikai“. O kas, beje, yra „Naktinė Pufaika“? Jūs čia gal juokiatės iš manęs? Ar iš tiesų yra tokia grupė? Tikriausiai labai jauni, kad dar jų nežinau. Todėl ir jaunimui linkiu sekmės“, – sužinojusi rezultatą priešininkams linkėjimus siuntė Mia.

Tuo tarpu šio pirmadienio „Žvaigždžių karų fronte - nedideli pasikeitimai. Balsuoti šį kartą teks ne už niekaip santykių neišsiaiškinančias merginas, o už jų gerbėjus. Daugiausiai Jūsų balsų surinkęs gerbėjas gaus galimybę su Natalija pasirodyti baigiamajame koncerte rugpjūčio 15 dieną.

Pirmieji į kovą dėl galimybės finaliniame koncerte atlikti dainą su mėgstama atlikėja stojo Natalijos Zvonkės fanai. Kuris iš geriausiai pasirodžiusio ketverto yra vertas žengti į didžiąją sceną, sprendžiate Jūs.

Pretendentai

Irmantas:

Laura:

Džiuljeta:

Linas:

Balsavimas


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją