Visus "Žvagždžių duetų“ senbuvius vienijo pavasariška Užgavėnių tema – artėjančios šventės proga dainininkai įsikūnijo į skirtingų tautų žmonių, laukiančių pavasario, kailį.

Augustė su Vygantu Kazlausku virto į graikus, Skaiva su Ruslanu atskleidė vis dar ,,nuo Kalėdų užsilikusių“ briedžių gyvenimo peripetijas. Tiesa, Suomijos briedžių – Ruslanas greitakalbe pylė suomiškus žodžius.

Pradedant erotika dvelkiančiu arabišku Rūtos Ščiogolevaitės ir Mundžio pasirodymu ir baigiant Aušros Cicėnaitės ir Daliaus Mertino romantiška kelione į Mocarto laikų Vieną – visi pasirodymai buvo labai skirtingi – scenoje pagal lietuvių liaudies ritmus ne tik dainavo, bet ir galingą liaudies šokį suskėlė Jolanta Paulauskienė ir Merūnas, lietuviškus motyvus pasirinko ir mergelė su vainikėliu ant galvos Daura Zenkevičiūtė su partneriu Vaidu Baumila, na o tikras dzūkas Giedrius Leškevičius su iš žemaitijos kilusia Mia, skambiai atliko kompozitoriaus Lino Rimšos moderniai aranžuotą ,,Stazdo“ dainos kompoziciją.

Konkurso žiuri nariai beveik susigraudino išgirdę jautrią Stano ir Šorenos dainą apie tremtį. Dalia Teišerskytė netgi prisiminė tuos ilgesio persunktus laikus, kai toli, už jūrų marių, tuomet, kai ji dar buvo vaikas, suaugusieji už stalo dainuodavo šią dainą.

Laidos filmavimo akimirkos:

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją