Šįkart „Žvaigždžių duetų“ vakaras buvo itin jausmingas. Poros dainavo maestro Vytauto Kernagio dainas. Komisiją sužavėjo visi pasirodymai ir ši kone visus duetus įvertino aukščiausiais balais. Šiek tiek atsiliko tik Radži su Livija, gydytoja Vida Uleckienė su Vytautu Šiškausku ir fotomenininkas Vaidotas Grigas su Asta Pilypaite.

„Viską atiduodame į žiūrovų rankas“, - paskelbė komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis. O žiūrovai turi savo nuomonę: net 1572 kartus balsavo už Liviją ir Radžį, atlikusius linksmą dainą „O, disko“. Tačiau duetą šiek tiek prasčiau įvertino komisija, tad jis bendroje lentelėje užėmė ketvirtąją vietą.

Antrą vietą žiūrovai skyrė A. Pilvelytei ir R. Bubneliui, sudainavusius lyrišką kūrinį „Išeinu“. Ši pora atsidūrė pirmoje vietoje susumavus komisijos (40 balų) ir žiūrovų balsus (1032 balsai).

Paskutiniai liko V. Grigas su A. Pilypaite, surinkę 663 žiūrovų balsus ir 39 komisijos balus.

Šįkart publikai prisistatė naujas duetas – Preilos ir Pervalkos seniūnė Edita Radzevičienė ir dainininkas Steponas Januška. Tačiau šou niekas nepaliko, mat tai įvyks kitą savaitgalį, susumavus abiejų šeštadienių balsavimo rezultatus.