Filmavime nebuvo ir komisijos atstovų, šį kartą niekas niekam neskyrė balų, visi drauge dalijosi mintimis apie pragaištingą ligą ir atliko jausmingas dainas.

Filmavimo metu ne kartą skambėjo ir maestro Vytauto Kernagio vardas, jį gražiu žodžiu minėjo ne tik duktė Eglė, bet ir buvę kolegos bei jo muzikos gerbėjai. Vytautas tapo savotišku kovos su šia, vis daugiau gyvybių pasiglemžiančia liga, simboliu.

Laidos filmavime savo dainas atliko ne tik šių metų muzikinio projekto dalyviai, bet ir poros iš ankstesnių – pirmojo ir antrojo – „Žvaigždžių duetų" šou. Jausmingus kūrinius pristatė Deivis ir Renata Voitechovskaja, Larisa Kalpokaitė ir Ovidijus Vyšniauskas, Mečislovas Subelis ir Donalda Meiželytė, Arina ir Vytautas Grubliauskas, Vaida Genytė ir Alanas Chošnau, Ramūnas Rudokas ir Sandra Chlevickaitė, Džeraldas Striaupis ir Judita Leitaitė, Česlovas Gabalis ir Inga Jankauskaitė. Šventinę laidą užbaigė bendra įkvepianti visų atlikėjų daina.

Vienas išskirtiniausių pasirodymų – Mios ir Giedriaus Leškevičiaus. Pora atliko Giedriaus kūrybos dainą, kurioje skambantys žodžiai taip sugraudino Mią, jog šioji nebegalėjo dainuoti. Merginai buvo skirta laiko nusiraminti, tad nufilmuoti pasirodymą pavyko tik iš antro karto.

Nepaprastai daug aplodismentų susilaukė nuoširdus bei šiltas I.Jankauskaitės ir Č.Gabalio duetas. Pora atliko jausmingą ir vieną gražiausių savo repertuaro dainų – „Matrica“.

Pirmadienio vakarą buvo drauge galutinai atsisveikinta su Augustės ir Vyganto Kazlausko duetu. Praėjusioje „Žvaigždžių duetų“ laidoje mažiausiai žiūrovų balsų surinkusi ir tarpusavyje nesutarianti pora, pastarajame filmavime atsiėmė savo paguodos prizą ir pasitraukė iš projekto.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją