Tiesa, iš keturių komisijos narių populiarųjį filmą matė tik vienas. Todėl įsibrovėlio ir šokliųjų gyventojų drama liko vertintojų nesuprasta.

LNK nutarė savo žiūrovus kaip pridera pakankinti. Antradienio vakarą filmuotos laidos vaizdo įrašą gerbėjai išvys ne šį, o kitą šeštadienį.

Deja, bet po jos klausimų liks daugiau nei atsakymų. Ar I.Valinskienė su D.Butkumi bus nauja duetų dalyvių pora? Inga nežino. Ar ilgai laukti ir intrigavę, o vakar ugningai pasirodę Radžis ir Rosita Čivilytė taip pat įsilies į duetų gretas? Rosita sako “galbūt”...

Jei naujokai vis dėlto apsispręs, jų laukia stipri konkurencija. Dėl išlikimo poros kaunasi kiekviena savo ginklais. Marius Gelažnikas – slapta patraukdamas kėdę ir priversdamas Vitalijų Cololo skaudžiai dribtelti ant žemės. Vaida Genytė – demonstruodama plačią iškirptę ir gundančiai joje vos telpančią krūtinę. O sekso simboliu krikštijamas Marius Jampolskis nusprendė, kad stiprioji jo vieta – blauzdos, kurios ne daug stambesnės nei jo partnerės Irūnos.

Beje, kai kam duetai nėra tokie sėkmingi. Aktoriui Gintarui Mikalauskui atsinaujino nugaros trauma ir visiškai neaišku, kada jis grįš į “Žvaigždžių duetų” sceną ir ar išvis grįš. Violeta Tarasovienė šou stebi tarp žiūrovų su dukrele Gabriele ant rankų.

Pasigedę Ingos Valinskienės, gali nurimti - ji sugrįš. Vietoj savęs Seimo narė projekto komisijoje paliko vyrą, anot kurio, žmona išvyko į šiltą šalį. Nei kur, nei su kuo jau seniai nebemadinga išduoti. Dainininkė su Dariumi Butkumi savo pasirodymą nufilmavo prieš išskrisdama, bet TV žiūrovai vargu ar tai supras, kai skirtingu laiku atlikti įrašai bus sumontuoti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją