Tik per Žolines – rugpjūčio 15-ąją – išskirtinė galimybė įspūdingiausius dainininkų pasirodymus išvysti kelis kartus pasikeisiančioje scenoje žiūrimiausios televizijos TV3 eteryje.

„Sveiki sugrįžę namo!“ vedėjais tapę TV3 televizijos veidai – Rūta Ščiogolevaitė ir Mindaugas Stasiulis – 2 val. trukmės koncerte dovanos gerą nuotaiką, o D. Montvydas pristatys premjerą – dar negirdėtas muzikinis kūrinys „Norim dar“ pirmą kartą nuskambėjo kaip tik šio koncerto scenoje.

Koncerto organizatoriai TV3 žiūrovams žada nepamirštamų pramogų sprogimą, nes scenoje pasirodys ne tik žinomiausi Lietuvos dainininkai ir muzikinės grupės. Sulig kiekvienu pasirodymu koncerto scena suspindės vis neatpažįstamai pasikeitusia stilinga erdve, artima kiekvienam žiūrovui: merginų grupei „69 Danguje“ atliekant muzikinį kūrinį „Supermergaitės“, scena pavirs kone tikra virtuve – iš jos veršis dūmai, iliustruodami prisvilusio patiekalo efektą, o visas koncertas prasidės miegamajame – „Biplan“ grupė iš lovos pakils su šokėjomis ir daina „Labas rytas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)