Aštuonių serijų pasimatymų realybės šou fiksavo itin patrauklių ir meilės nuotykių ištroškusių vienišių grupelę, įsikūrusią Meksikos paplūdimyje esančioje viloje. Realybės šou dalyviai atvyko čia galvodami, kad jų laukia sekso kupinas gyvenimo nuotykis, tačiau sužinojo, jog teks susilaikyti nuo bet kokio seksualinio gyvenimo, įskaitant ir savęs tenkinimą, jei nenori prarasti galimybės laimėti prizą – 100 tūkst. dolerių (maždaug 92,8 tūkst. eurų).

Prizo suma buvo apkarpoma už kiekvieną bučinį ar lytinius santykius, tad prabėgus mėnesiui dalyviams liko 75 tūkst. dolerių (apie 69,6 tūkst. eurų), kuriuos jie po lygiai pasidalijo tarpusavyje.


Tačiau kai kurių iš jų laimikis buvo didesnis nei 7500 dolerių (6900 eurų). Panašu, kad keturi vienišiai čia atrado meilę: tai buvo 22-ejų Harry Jowsey ir 26-erių Francesca Farago bei 26-erių Sharronas Townsendas ir 28-erių Rhonda Paul. Ar šios poros vis dar drauge?

Harry ir Francesca

Francesca ketvirtadienį savo „Instagram“ paskyroje patvirtino, kad, nepaisant visų sunkumų, ji ir Harry tebėra drauge. Su „People“ besikalbėjusi pora tvirtino, kad dabar „išgyvena, ko gero, geriausią santykių laikotarpį iki šiol“.


Nors Francesca šiuo metu yra Kanadoje, Vankuveryje, o Harry apsistojęs Los Andžele, jiedu po to, kai bus atšaukti keliavimo apribojimai, įvesti dėl koronaviruso, planuoja pradėti gyventi drauge Los Andžele.

„Atvirai kalbant, dabar sutariame geriau nei bet kada. Sunku neturėti galimybės pamatyti vienas kitą, juk esame skirtingose pasaulio vietose, tačiau šiaip viskas puiku. Mums abiem tai buvo patys beprotiškiausi metai“, – sakė Francesca.


Realybės šou pasibaigus, Harry kelioms savaitėms sugrįžo į Naująją Zelandiją, o paskui nuskrido į Vankuverį aplankyti Francescos ir jos šeimos. Po to pora drauge iškeliavo į Australiją. Vėliau jie trumpam buvo išsiskyrę, tačiau Harry „netyčia padaugino alkoholio ir parašė Francescai“, taip paskatindamas susitaikymą. Nuo to laiko jiedu buvo drauge, o rugsėjį Harry persikėlė į Los Andželą.

„Dabar vienas šalia kito jaučiamės žymiai patogiau, esame gerokai atviresni, meilė tiesiog tvyro ore“, – sakė Harry.


Nors jų pasimylavimai grupei kainavo daugiau pinigų nei bet kurios kitos realybės šou poros veiksmai, abu tikina visiškai nesigailintys tokios patirties.

„Manau, šis realybės šou nustatys ganėtinai įdomų standartą į trečią dešimtį įžengusiems žmonėms, kurie yra kiek pasimetę. Tai gali tapti įdomia gyvenimo dalimi tiems, kas nežino, kaip reikėtų vystyti santykius ir tobulėti, kaip buvo nutikę man. Nežinojau, ko noriu, kaip reikia bendrauti, kaip atsiverti kitam žmogui, kaip tai dabar vyksta su Francesca. Tad, manau, kiekvienas mūsų amžiaus žmogus, norintis rimtai pažvelgti į mano minėtus dalykus, turi neabejotinai nuostabią galimybę. Tai buvo geriausias mano sprendimas“, – pasakojo H. Jowsey.

Sharronas ir Rhonda

Naujajame Džersyje gyvenančio Sharrono ir Rhondos iš Atlantos situacija buvo kiek sudėtingesnė. Nors jiedu vis dar bendrauja, tačiau šiuo metu nėra pora. Po realybės šou pabaigos gyvai susitikę jie nebuvo, tačiau keletą mėnesių palaikė artimą ryšį.

„Mudu keletą mėnesių kalbėjomės, o tada mane smarkiai užgriuvo darbai. Aš dirbau tiesiogine prasme nuo saulėlydžio ir saulėtekio. Aš dirbu mokykloje, užsiėmiau asmeniniais mokymais. Tad mūsų bendravimas ėmė kiek trūkinėti“, – „People“ pasakojo Sharronas.

„Paskui mes bandėme sugrįžti ten, kur viską palikome, ir kurį laiką bendravimas klostėsi neblogai. Žinoma, buvo kitaip nei tada, kai mes buvome „The Retreat“, suprantama, yra dalykų, dėl kurių reikia padirbėti. Tačiau visąlaik jutau, kad ji yra šalia, ji mane palaikė taip, kaip ir tada, kai mes buvome „The Retreat“, – tęsė Sharronas.

„Kaip Sharronas ir pasakojo, jis buvo nepaprastai užsiėmęs, o aš pilnu etatu dirbau restorano vadybininke, tad mūsų darbo grafikai niekados nesutapdavo. Viliuosi, kad kai po karantino viskas pamažu sugrįš į senas vėžes ir vėl įsisuksime į darbus, mes vis vien galėsime skirti laiko bendravimui. Tačiau mes bendraujame tik per „FaceTime“, susiskambiname ir panašiai“, – pridūrė 28-erių Rhonda.

Jie abu taip pat palaiko ryšį su kitais šou dalyviais.

„Aš bendrauju su beveik kiekvienu šou dalyviu, dažnai susirašinėjame grupelėmis, kalbamės ir palaikome ryšį. Kartais tai panašu į problemų turinčią šeimą, tačiau galų gale mūsų įgyta patirtis yra tai, ko iš mūsų neatimsi. Mes viską išgyvenome drauge“, – pasakojo Rhonda.

„Kai mes kalbamės, aš pasiteirauju visų, kaip jiems sekasi įgyvendinti tikslus, kuriuos jie užsibrėžė, kai mes buvome „The Retreat“. Jaučiu, kad turime išlaikyti tam tikrą atskaitomybę vieni kitiems, nes viską patyrėme drauge. Daugiau niekas kitas nežino, ką mums teko išgyventi, kaip mes paaugome ir patobulėjome“, – sakė Sharronas.

„Su Rhonda mes kalbamės, bendraujame per „FaceTime“, netrukus su ja kalbėsiuosi, ir tai šaunu. Išliekame nusiteikę optimistiškai, kaip ir sakiau, į mane ji investavo daug laiko, tad esu jai skolingas ir esu dėkingas, kad ji tebėra šalia“, – pridūrė Sh. Townsendas.

Pasimatymų realybės šou „Too Hot to Handle“ galima pasižiūrėti „Netflix“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)