Vienas tokių balsų – dvidešimtmetės Švedijos lietuvės Melani PettersSon. Dalyvės, kuri laidoje sugebės pravirkdyti pačią karalienę. Scenoje mergina nėra naujokė, bet daugelis ją žino kaip dizainerės Aušros Haglund dukrą. Dėl šios priežasties didelio žiniasklaidos dėmesio sulaukianti Melani atvirai pripažįsta, kad nors mama ir gali atverti kelią į didesnį pažinčių ratą, įvertinta norėtų būti ne už mamos, o už savo pačios gebėjimus.

„Eidama į projektą norėjau pamatyti, kaip seksis, išbandyti savo galimybes ir pasitikrinti, ar televizijos projektai yra mano kelias. Tikiuosi, po šio projekto daugiau žmonių mane žinos kaip atlikėją, o ne kaip Aušros Haglund dukrą. Bandau užsikariauti savo vietą po saule", – atvirai pripažįsta mergina, rašoma pranešime spaudai.

Jauna atlikėja neslepia, kad, augant su visuomenėje žinoma mama ir siekiant karjeros muzikoje, mamos pažintys tikrai padeda, tačiau pati Melani puikiai supranta, jog savo kelią muzikoje turi nueiti pati.

„Taip, dėl to, kad ji žinomesnis asmuo, nuo mažens vaikštau į renginius įsikabinusi jai į parankę ir gaunu nemažai kontaktų, kurie verti daug, bet pažintys už mane neužlips ant scenos ir nepadainuos. Buvau mokyta, kad žinomumas ateina per darbą ir talentą kaip bonusas už tai, ką darai gerai. Tai, ką gauni per pažintis, – neskanu", – savo nuomonę išsako Melani.

Nenuostabu, kad muzika nėra vienintelė merginos aistra. Nuo mažens augusi tarp kūrybingų žmonių, atlikėja ir pati įsitraukė į mados pasaulį ir sako, jog ši aistra yra tokia pati didelė, kaip ir meilė muzikai. „Augdama visuomet buvau apsupta labai kūrybingų žmonių.

Mūsų namuose vyko daug įsimenamų renginių, buvo ruošiamasi mamos kolekcijų pristatymams, filmuojami interviu, fotografuojamas interjeras. Tad būtų labai keista, jei manęs tai nebūtų įtraukę", – sako Melani.

Didžioji scena merginai taip pat ne naujiena, dar šį pavasarį ji kartu su atlikėju Gabrieliumi Vageliu dalyvavo „Eurovizijos" atrankoje kaip pritariamoji vokalistė. Dar tuomet spaudoje pasirodė straipsnių, kuriuose atlikėjas atvirai papasakojo apie savo jausmus Melani ir pripažino, kad jie yra pora.

Tačiau šioje istorijoje Melani Petterson atkakliai laikosi savo pusės ir dar kartą patikina, jog jie buvo viso labo scenos partneriai. „Duodama interviu apie Gabrielių visuomet sakiau, kad esame scenos pora, už tai aš ir atsakau. Na, o ką sako jis, teiraukitės paties Gabrieliaus", – šypsodamasi pasakoja mergina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)