Populiarioji aktorė Asta Baukutė humoro laidoje „Dviračio šou“ su kolega aktoriumi Šarūnu Banevičiumi sukūrė įsimintinus personažus – profesoriaus anūką Gabrielių ir jo žmoną, privačių darželių steigėją Austėją.

„Dviračio šou“ praneša, kad socialdemokratai kreipėsi į prokuratūrą, jog būtų ištirta, ar Vilniaus mero Remigijaus Šimašiaus įvestos dotacijos tėvams, vedantiems vaikus į privačius darželius, nesukūrė sąlygų pasipelnyti Landsbergių šeimai. Mat Gabrieliaus Landsbergio žmona Austėja valdo privačių darželių tinklą. Socialdemai skaičiuoja, kad Landsbergienės verslas dėl to galėjo gauti pusę milijono eurų.

„Gabriuk, o kas čia tokio? – stebėjosi Baukutės personažas laidoje „Dviračio šou“. - Į mūsų darželius vaikus leidžia tokie tėvai, kurie šito net nepastebėjo. Na, gal pora supermamyčių. Bet paburbuliavo ir vis tiek moka. Mano darželiai - kaip iPhone telefonai. Didžiąją kainos dalį sudaro suteikta galimybė girtis Feisbuke prieš kitus. Prokurorai dirba savo darbą, tu dirbk savo darbą, aš dirbsiu savo darbą. Esi politikas, užsiimk politika. O pinigais aš apsirūpinsiu. Jei ne protingos moterys, ta Landsbergių giminė ir būtų likę muzikantais“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)