Ketvirtadienį vyko apdovanojimų ceremonijos įrašas. Jo metu ir buvo paskelbta, kuris laidos vedėja ir vedėjas, šou dalyvis ir teisėjas tapo „TV3 20-mečio Mylimiausiu“? Žiūrovai apie tai sužinos televizijos dvidešimtmečio iškilmių išvakarėse, gegužės 2-ąją.

Apdovanojimų ceremoniją vedė Giedrius Drukteinis ir jo charizmatiškieji kolegos – Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius. Žinom vyrai iškilmingai apdovanojo keturias, per du TV3 dešimtmečius išgarsėjusias asmenybes.

„Televizija per dvidešimt metų pakeitė enciklopedijas, realybės šou – giminių suvažiavimus, o laidų vedėjai – pastorius. Visa tai mes stebėjome savo akimis, guldami ir keldamiesi su žvaigždėmis iš televizijos ekrano. Stebėsime ir toliau, tačiau atėjo laikas susėsti su jais prie šventine staltiese papuošto stalo ir paklausti, ar jie juto visą tą laiką mūsų, žiūrovų, nuoširdžiausią meilę?“ – klausia apdovanojimų ceremonijos vedėju tapęs G. Drukteinis.

Filmavimo dalyviai, sukrėsti Vytauto Šapranausko pasitraukimo iš gyvenimo, neturėjo noro atvirauti apie savo išgyvenimus. Filmavime apsilankė Ramunė Kurienė, Džiugas Siaurusaitis, Agnė Grigaliūnienė, Jurijus Smoriginas, Renata Voitechovskaja, Mindaugas Stasiulis, Robertas Petrauskas, Vaidas ir Donatas Baumilos, Vilma Čereškevičienė, Nomeda Marčėnaitė ir kiti TV3 veidai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (107)