Gyvenimo būdo laidoje „Kitu kampu” dainininkas pasakojo, kad po pirmosios santuokos su žmona Regvita ir prieš santykius su Irena Starošaite buvo užmezgęs romaną su kita moterimi. Šie santykiai jam padovanojo sūnų, rašoma LNk pranešime spaudai.

Laidos vedėjai Indrei Stonkuvienei paklausus, ar šiuo metu jis bendrauja su ketvirtuoju sūnumi, Žilvinas neslėpė jausmų.

„Nebendrauju. Ne. Manęs paprašė, kad aš nebendraučiau. Tas žmogus viską žino... Jeigu mano sūnui Vakariui dabar 18-iolika, tai jam dabar turėtų būti apie 21-erius”, – pasakojo dainininkas.

Anot Ž. Žvagulio, apie šį gyvenimo išbandymą jam iki pat dabar kalbėti yra labai sunku. Net praėjus daugeliui metų, skausmas niekur nedingo.

Laidoje garsus dainininkas prisipažino, kad dėl ketvirtojo sūnaus yra išliejęs ne vieną ašarą: „Aš naktimis bliaudavau. Rimtai. Aš daugiausia ašarų išverkęs esu tada, kai man neleido su juo bendrauti. Aš suprantu, kad aš toje situacijoje buvau taip pat kaltas. Aš buvau viso to vertas”, – sunkiai emocijas tramdė jis.

Kaip dabar Ž. Žvagulis jaučiasi dėl šio likimo posūkio? Kaip garsus vyras stengiasi puoselėti šeimą ir santykius su gyvenimo meile Irena Starošaite? Galų gale, ką reiškia būti estrados legenda?

Visa tai išvysti galėsite jau šį antradienio vakarą laidoje „Kitu kampu” 20.30 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (190)