„Aš esu devintam danguj. Kai sūnus Vakaris išvažiavo studijuoti į užsienį, nerimavau, ką mes su Irena – du tankistai ir šuo – veiksime. Bet aš kuo toliau, tuo geriau su ja jaučiuosi", – prisipažino garsus dainininkas, skelbiama pranešime spaudai.

Nors gyvena dviese, Žilvino šeima išties gausi – net trys sūnūs, du anūkai. Dėl anūkės Barboros jis atrodo išties lengvai išprotėjęs. Tačiau taip buvo ne visada – išsiskyręs su pirmąja žmona ir jai su sūnumis išvažiavus iš Lietuvos, Ž. Žvagulis atitolo nuo jų ir gailėjosi buvęs ne toks tėvas, koks norėjo.

„Jei mane kas grąžintų į tuos laikus, viskas būtų kitaip. Tuomet tiesiog nesigaudžiau situacijoje. O dabar labai džiaugiuosi, kad jie grįžo ir mes kartu kasdien vejamės prarastą laiką", – teigė dainininkas.

Ar Žvaguliai yra kada nors kalbėję apie skyrybas?

„Žinoma. Ne kartą. Aš esu degtukas – užsiplieskiu, liepsnoju, o po kelių minučių ištirpstu kaip ledas. Irena gali ilgai tylėti, o aš negaliu. Todėl greit viską išsisprendžiu savy, prisiimu kaltę ir žinau, kad nesiskirsiu", – sakė energija ir gyvenime, ir scenoje trykštantis Žilvinas.

Buvo kalbama, kad pirmoji dainininko santuoka iširo dėl neištikimybės. O kaip į tokius gandus reaguoja dabartinė jo žmona Irena Starošaitė?

„Ji protinga moteris. Gėlės ir visi panašūs dalykai – praeitas etapas. Ją domina vidus. Yra tekę atvirai atsisėsti ir apie viską pakalbėti. O vyrui bendrauti, kai situacija nemaloni – sunkiausia. Man tai buvo kalėjimas. Kepenys su skrandžiu pasikeitė vietomis. Ir tada pagalvoji – ar verta ta tema bendrauti daugiau?" – sakė Ž. Žvagulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)