Mantas Stonkus ir Vilija dainuos su KK2 laidos vedėjais Tomu Ališausku ir Ugne Skonsmanaite, Merūnas ir Rūta Pentiokinaitė – su Vilniaus meru Raimundu Alekna, Ilja ir Vita – su lanksčiausiu pasaulio žmogumi Kiros Hadgu, Andrius Butkus ir Ona Kolobovaitė – su Inga ir Arūnu Valinskais, naujokai Tomas Rinkūnas ir Eglė – su Jogaila Morkūnu, Jurga Anusauskienė ir Evelina Anusauskaitė - su Arnu Lukošiumi, Ruslanas ir Jarmo Skonas – su Mama Rock‘N‘Roll, Agnė Armoškaitė ir Karolis Ramoška - su Vadimu Šuško ir Laura Valyte.

Tačiau ypatingo dėmesio sulaukė Jokūbas Bareikis ir Evelina Sašenko, dainavę kartu su kompozitoriumi Andriumi Kulikausku. Jo romantiška daina komisijos narei Kristinai Kazlauskaitei priminė meilės sostinę Paryžių.

„Buvau ten ir dar noriu. Kulikauskai, važiuojam kartu, armoške pagrosim, laivu paplaukiosim, - juokėsi Kazlauskaitė. - Dar liko gyvenime man svajonė ten nuvažiuoti, paplaukioti Senoje laiveliu. Pamenu, stovėjau ant tiltelio, o baltam laively, gėlėm išpuoštam, grojo akordeonas ir plaukė įsimylėjusi porelė. Seilės varvėjo į Seną... Galvojau, kodėl ne aš ten sėdžiu?“

Tačiau į žinomos aktorės žodžius sureagavo ne kompozitorius A. Kulikauskas, o aistringas keliauninkas Žilvinas Grigaitis, taip pat tą vakarą dirbęs vertinimo komisijoje.

„Kristina, aš jus kviečiu į Paryžių“, - sakė Žilvinas.

„Aš be amo, - pradėjo juoktis Kazlauskaitė. - Ar jau galima eiti?“
Tačiau Žilvinas Grigaitis tikina, kad pažadas nuskraidinti Kristiną Kazlauskaitę į Paryžių – ne juokai ir galioja išjungus TV kameras.

Ar Kristina Kazlauskaitė priims verslininko dovaną? Tai turėtų paaiškėti artimiausiose „Žvaigždžių duetų“ laidose. O šį šeštadienį – išskirtinis VIP vakaras su kviestinėmis žvaigždėmis 19 val. iš karto po Žinių per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją