„Kai tokia vasara, visi nori atrodyti gaiviai, juolab, kad LNK žmonės sugrįžo į darbą su atostogų nuotaika. Šortus derinau su švarkais, varlytėmis, tai labai populiaru šią vasarą, pavyzdžiui, Italijos vyrų mados kolekcijose. Tokie skoningi deriniai suteikia įvairumo ir žavesio“, - šypsosi Agė Gilytė.

Šortais papuošusi premjerinės laidos „Norim dar! – su radistais“ vedėją Joną Nainį, „Lietuvos balso“ mokytoją Donatą Montvydą, „24 valandų“ vedėją Giedrių Leškevičių, „Lietuvos balso“ reporterį Šarūną Kirdeikį, Agnė ilgai nesiryžo trumpų kelnių pasiūlyti stiliaus ir elegancijos žinovui, naujos laidos „Yra kaip yra“ ekspertui Giedriui Drukteiniui.

„Bijojau, kad jis pasakys: „kaip drįstate?“ O, mano nuostabai, ponas Drukteinis šį trumpakelnių žaidimą priėmė ypač palankiai. Dar kartą supratau, kad išsilavinę žmonės nebijo jokių naujovių, o madą ir rūbą priima kaip žaidimą“, - fotosesijos užkulisiais pasidalijo garsi stilistė. Šalia trumpakelnių vyrų stilistė trumpais sijonais bei trumpomis suknelėmis papuošė ir laidų vedėjas.

Fotosesijoje dalyvavo ir Živilė Vaškytė-Lubienė, kurią stilistė papuošė trumpute, žėrinčia suknele, atidengiančias nepriekaištingas kojas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)