Pagrindiniu šios diskusijos herojumi tapo verslininkas Žilvinas Grigaitis. Laidoje vyras prisipažino, jog itin vertina garsių mados namų gaminius, deja, sumokėjus ne vieną tūkstantį eurų, kartais tenka nusivilti. Žilvinas pasakojo, jog kone prieš pusmetį užsienyje įsigijo vienų garsių mados namų piniginę, tačiau paaiškėjo, jog ši – nekokybiška. Verslininkas nunešė ją į taisyklą. Praėjo kone pusmetis, bet nei piniginės, nei pinigų Žilvinas kol kas neatgavo.

Žmona Elle iš Australijos taip pat ne kartą nusivylė savo prabangiais pirkiniais. Daugiau nei 3000 dolerių kainavusią rankinę „išbėrė dėmėmis“. Kur ieškoti teisybės?

Laidos svečias atvirai pasakojo apie pinigų sumas, kurias jiedu su žmona skiria pirkiniams.
Laidoje buvo atliktas eksperimentas: ar vardinius daiktus pamėgę studijos svečiai sugebės atskirti originalius gaminius nuo klastočių?

Visa tiesa apie garsiausių pasaulio mados namų gaminius, jų padirbinius, vartotojų teises bei atsakomybes kalbėsimės šį antradienio vakarą laidoje „Yra kaip yra“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)