Verslininkas atskleidė visai kitokią savo gyvenimo pusę, kurioje po išskirtinio stiliaus vakarėlių dalyvio kauke slepiasi skaudūs šeimyniniai išgyvenimai.

Ž. Grigaitis bene labiausiai išgyvena dėl santykių su dukra iš pirmosios santuokos. „Aš labai stengiausi, kad mes nenutoltume, sutvarkiau popierius, kad ji galėtų studijuoti ar atvykti dirbti į didelių galimybių šalį Australiją, tačiau... Ji visada turės vietą mano ir Elės širdyje,“ – guodėsi Žilvinas, dukros nematęs jau daugybę metų.

Nemažai pykčių būta ir su pačia australiete žmona, galbūt todėl praėjusius metus Ž. Grigaitis įvardino kaip vienus sudėtingiausių jo gyvenime. Kone kas mėnesį verslininkas grįžta iš saulėtos Australijos į Lietuvą, kad galėtų slaugyti savo sergantį tėtį. Dėl to tenka pyktis su žmona Ele, kuri, anot Žilvino, nesupranta vyro noro paskutinėmis akimirkomis būti su tėčiu. „Australijoje priimta kitaip - jie tiesiog atiduoda senukus į pensionatą, o aš esu kitokio auklėjimo, negaliu palikti tėčio. Dėl to buvo nemažai trinties su žmona, teko rimtai susipykti. Jai pasakiau, kad privalo mane suprasti, nes kitaip mūsų santykiai klostytis negali,“ – pasakojo verslininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (295)