„Pakankamai didelė inspiracija, kad po netikėtos mano mamos mirties, aš namuose Kaune radau labai didelį aplanką su mano interviu, iškarpomis iš žurnalų, TV laidų... Viskas sugulė į archyvą“, - tokiais žodžiais Žilvinas Grigaitis pristato savo naują verslo projektą ir, kaip jis pats įvardija „vizitinę kortelę, kuri jam reikalinga pasaulyje“.

Garsusis verslininkas, taip pat atskleidžia ir asmeninio gyvenimo ypatumus: atvirai džiaugiasi santuoka su žmona Elle Australijoje.

„Kartu tenka dalyvauti įvairiuose, aišku, privačiuose, renginiuose Australijoje ir visame pasaulyje...“, - apie savo laisvalaikį su žmona pasakoja Žilvinas.

Laidos žiūrovai susipažins ir su verslininko jaunystės metais. Pašnekovas atskleis, koks buvo jaunas, ką veikdavo, kuo domėjosi ir kokios jo pirmųjų meilių istorijos.

Dar vienoje laidos istorijoje - skandalingoji Vasha. Šį kartą ne tik apie skandalus, ar vakarėlius, bet ir vaikystę bei mokykloje patirtas skaudžias patyčias. Interviu apie tai, kaip ji reaguoja į įvairius komentarus, ko siekia gyvenime ir ko jame nesulaukia.

Kodėl jaunoji atlikėja įžengė į Lietuvos šou pasaulį ir kiek laiko ji praleidžia prie veidrodžio, sužinosite gyvenimo būdo laidoje „Po Laiminga Žvaigžde“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)