Ši tema „X faktoriuje“ pasirinkta ne atsitiktinai. Praėjusią savaitę pasaulis minėjo legendinio vokalisto, „Queen“ lyderio Freddie Mercury 30-ąsias mirties metines. Visi dalyviai tvirtina –atlikti muzikos legendos dainas ne tik didžiulė garbė, bet ir ne visiems lengvai įveikiama užduotis, rašoma pranešime spaudai.

Atsakingai šiam finalui ruošiasi ir Gabija Aleknavičiūtė. Mergina neslepia džiaugsmo – finalo tema jai labai artima, todėl scenoje ji žada surengti tikrą šventę. Gabija įsitikinusi, kad Freddie Mercury dainos skirtos tikrai ne kiekvienam. TV3 šou dalyvė viliasi, kad jai pavyks nenuvilti savo gerbėjų ir, žinoma, savęs. Gabija save vadina maksimaliste, todėl kiekvienam finalui repetuoja tiek dienomis, tiek naktimis.

„Freddie muzika, jo dainos man yra kažkas tokio. Dainuosiu bene gražiausią „Queen“ dainą. Labai laukiu, bet taip pat jaučiu didelį jaudulį ir atsakomybę. Tikiuosi, kad viskas pavyks ir išpildysiu komandos lūkesčius. Nors jaučiu nuovargį, tačiau motyvacija ir noras yra daug didesni“, – sako projekto dalyvė.

Repo muzikos atstovas R. Guido gyvena kiek kitokiomis nuotaikomis. Šou dalyvis juokiasi, kad kiekvieną savaitgalį finalų temos vis labiau jam netinka. Tačiau tai dabar kelia jau ne tik liūdesį, bet ir šypseną. Gvidas sutinka, kad dalyvaujant tokiame projekte negali viskas būti patogu. Apie tai, kad ant scenos teks dainuoti „Queen“ dainą, reperis niekada negalvojo.

„Tai yra aukštasis pilotažas. Jei man pavyks, visiems girsiuosi, kad sudainavau „Queen“ dainą. Mano vokalas palyginus su Gabijos, Lukos ar Antoine yra nulio vietoje. Nėra taip, kad aš visiškai nusidainuočiau, tačiau kai duota tokia grupė, kurios vokalistas yra vienas geriausių pasaulyje, man tai yra labai sunki užduotis“, – neslepia R. Guido.

Justės Arlauskaitės-Jazzu mokinys tikisi, kad kurią nors savaitę šou kūrybinė komanda sugalvos padaryti hiphopo sekmadienį. Gvidas labai džiaugtųsi – visai nesvarbu bus iškritęs ar dar kovos dėl geriausiojo titulo. „Norėčiau, kad visi parepuotų su manimi. Tada aš pasižiūrėčiau, kam geriausiai sekasi“, – šypsosi reperis, su humoru žvelgiantis į jam skirtą iššūkį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją