Kaip rašoma spaudos pranešime, 2014 metais vaikinas kartu su drauge dalyvavo „Lietuvos talentuose“. Tada R. Matukynas dainavo dainą apie kirminą. Laimėti „Lietuvos talentų“ duetui nepavyko, tačiau meniška prigimtis niekur nedingo. R. Matukynas atvyko studijuoti į sostinę, kur tikėjosi, kad jo laukia šviesi ateitis. Taip pat, jis susikūrė sceninį pseudonimą – Antturi. Tai labai senas lietuviškas žodis, kuris reiškia „išlaiko, išsaugo“.

„Jeigu manęs paklaustų, koks aš esu žmogus, aš nesakyčiau, kad esu dainininkas, atlikėjas ar kompozitorius. Sakyčiau, kad su kūrėjas. Man atrodo, kad visa tai, kas aš esu viduje, mano dainos ir visa kita kūryba – viskas yra apie norą kurti, reikštis“, – jau šį vakarą, 19.30 val. kalbės vaikinas.

Būtent todėl alytiškis nusprendė savo kūrybą parodyti „X Faktoriuje“. Žinoma, kaip tikras menininkas, R. Matukynas turi ir kitų priežasčių. Į projektą vaikinas norėjo ateiti dar tada, kai jam buvo 15 metų.

„Net esu sapnavęs, kaip aš stoviu ant scenos. Esu čia dėl dviejų priežasčių. Aš noriu „X Faktoriaus“ pusfinalyje per Kalėdas dainuoti kalėdinę dainą „Krentant sniegui“. O antra priežastis – noriu laimėti „X Faktorių“ ir iš laimėtų pinigų išleisti savo kūrybos dainų albumą“, – savo svajones atskleidžia 22 metų vaikinas.

Rimvydas Matukynas

„X Faktoriaus“ scenoje R. Matukynas atliks Lady Gagos hitą, o po pasirodymo teisėjai ir publika plos jam atsistoję.

„Man yra garbė stebėti tave, stebėti tavo pradžią. „X Faktorius“ yra geriausias visų laikų TV projektas ir dėka tokių kaip tu, jis toks ir išlieka. Ačiū tau, kad atėjai“, – sakys Saulius Prūsaitis.

„Aš esu praradęs amą. Stebuklingai gražu, gera šilta, jauku. Gali dėti į internetą ir bus šimtai tūkstančių peržiūrų. Labai skaniai tai padarei“, – pasirodymą komentuos Saulius Urbonavičius-Samas.

„Aš neseniai buvau Samo Smitho koncerte. Jei dabar man pasiūlytų dar kartą nueiti į jo ar į tavo koncertą, aš pasirinkčiau tave. Tu turi „x faktorių““, – pagyras žers Justė Arlauskaitė-Jazzu.

„Praėjusiais metais mes komentavome šią dainą, kai ji buvo atlikta moters. Ir komentaras buvo toks, kad net pati Lady Gaga gerai neatlieka šios dainos. Ir tai yra tiesa. Tu „suėdei“, čia yra vyriškas gabalas“, – dar daugiau komplimentų išsakys S. Prūsaitis.

„Aš turiu tavęs atsiprašyti. Vos tave pamatęs, „nurašiau“ viduje. Pagalvojau, kad štai stovi dar vienas freak’as (liet. keistuolis) su trumpomis kelnėmis, išgalvotu, kvailu pseudonimu, ieškantis simbolikos ir mums kabinantis makaronus. Tai, ką tu padarei, aš negaliu kitaip žiūrėti, kaip į rimtą žmogų. Nuostabu“, – sakys Marijonas Mikutavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)