Kaip rašoma televizijos išplatintame pranešime spaudai, be kovos „X Faktorių“ paliko Ugnė Audzevičiūtė. Ji surinko mažiausiai žiūrovų balsų. Dėl išlikimo projekte susirungė Lukas, Rokas ir Laurynas.

Dalyviams atlikus išlikimo dainas, balsavo teisėjai. Už Roką ir Lauryną balsavo jų mokytojas Saulius Prūsaitis, už Luką – Marijonas Mikutavičius ir Justė Arlauskaitė-Jazzu. Paskutinis savo nuomonę turėjo išsakyti Saulius Urbonavičius-Samas. Būtent jis sprendė dalyvių likimą.

„Uždėtas krūvis man ant pečių – labai sunkus. Nuspręsti, kas geriau... Jei nežiūrėtume į visą kelią, o tik į tai, kas dabar įvyko, vienas dalyvis buvo stipresnis, tvarkingesnis, aiškesnis. Man sunku prisiimti atsakomybę... Norėčiau kreiptis į žiūrovą. Jis yra penktas teisėjas, kuris irgi turi savo nuomonę“, – kalbėjo teisėjas.

S. Urbonavičius-Samas savo balsą atidavė Rokui ir Laurynui, taip palikdamas žiūrovams nuspręsti, kuris dalyvis yra vertas likti. Dalyviams surinkus po vienodą skaičių balsų, laidos vedėjai atskleidė žiūrovų balsus. Jie labiau palaikė Roką ir Lauryną (2388 balsai). Lukas surinko 2357 balsus ir atsisveikino su šou. „Noriu padėkoti, kad buvai. Pats sakei, kad čia yra tik šou. Tu šių metų „X Faktorių“ padarei ypatingu“, – sakė teisėja.

S. Urbonavičiaus-Samo sprendimas palikti spręsti balsavusiems, kuris yra verta likti projekte, kaip reikiant įpykdė žiūrovus. Savo apmaudą jie liejo feisbuke, „X Faktoriaus“ paskyroje. Vartotojus supykdė šis teisėjo sprendimas ir jie tikino, kad reikėjo savo balsą atiduoti Lukui ir jį palikti projekte.

Kitą sekmadienį šou dalyviai vėl atliks po dvi dainas, tačiau tik vienas paliks šou. Į „X Faktoriaus“ sceną lips Rokas ir Laurynas, „Good time boys“, Kristina Jurevičiūtė, Rimvydas Matukynas-Antturi ir Lukas Zažeckis.

Laidos akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (124)