DELFI paklausti, kaip jaučiasi, po laimėjimo, grupės nariai kalbėjo besijaučią puikiai.

„Tai yra pats didžiausias apdovanojimas. Ne 15 tūkstančių, ne padovanoti telefonai, o žmonių palaikymas. Jie mus myli, stengiasi, atvažiuoja, perka bilietus ir, po velnių, išleido žiauriai daug pinigų balsuodami. Už tai jiems labai dėkojame. Mums tai yra didžiausias apdovanojimas, koks tik gali būti. Leisime albumus, leisime naujas dainas ir stengsimės džiuginti žmonės“, - iškart po pergalės naujienų portalui DELFI kalbėjo nugalėtojai.

Atlikėjai savo pergalę ketina atšvęsti dūzgėse. Nors grupės vokalistas šiuo metu serga ir vartoja antibiotikus, saikingai pasilinksminti vis tiek ketina.

„Reikia truputį pajudėti, paošti, o rytoj vėl viskas prasideda iš naujo“, - kalbėjo jis.

Paklausti apie pinigus, kuriuos laimėjo, grupės nariai tikino, kad pramogoms iš laimėtos sumos jie išleis tik labai nedidelę dalį.

„Investuosime protingai. Žadame pirkti autobusiuką, su kuriuo galėtume keliauti į koncertus. Taip pat pirksime muzikinės įrangos. Tai bus prasmingai išleisti pinigai. Bet pinigus reikia ir palaidyti. Galvojame vykti į Maroką, reikia pailsėti“, - kalbėjo atlikėjai.

Pasitikslinus, kodėl kelionei renkasi Maroką, vaikinai tikino, kad tokį sprendimą priėmė dėl ten siūlomų pramogų, mat Maroke turistams siūloma nakvynė palapinėje dykumoje.

Paklausti apie talismanus, vaikinai tikino jų neturėję ir netiki, kad jie būtų padėję.

„Savimi tikėjome. Patarimas visiems žmonėms – labiau tikėkite savimi ir viskas bus žiauriai gerai. Ir, aišku, reikia įdėti darbo, vien tikėjimo neužtenka“, - kalbėjo atlikėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)