Į medikus kreipėsi Marijaus Mikutavičiaus mokinė Erika Astrauskaitė. Jau praėjusį sekmadienį projekto dalyvei sunkiai sekėsi dainuoti, o kūrinio priedainis tapo tikru iššūkiu. Erika nusprendė nebesinervinti ir išsiaiškinti, kas negerai.

Jauną moterį kankino užkimimas ir vidinė nuojauta, jog kažkas nutiko balso stygoms. „Labai bijau diagnozės. Jeigu tu esi užkimęs, nesvarbu, ką pasakys gydytojai, kokią ligą įžvelgs… Gresia mažiausiai savaitė tylos. O aš dažniausiai išgirsdavau tai, kad negaliu dainuoti visa mėnesį“, – laukdama vizito pas gydytoja kalbėjo Erika.

Moteris spėjo, kad problema slypi jos balso stygose – nei gerklės skausmu, nei temperatūra Erika nesiskundė. „Tikriausiai kažkas blogai su balso stygomis… Balsas yra mano darbo įrankis, dainavimas yra mano svajonė, visas gyvenimas“, – neslėpdama jaudulio kalbėjo Erika.

Kartą X Faktoriaus“ dalyvei jau teko išgirsti negailestingą diagnozę iš medikų ir ligos gydymo būdą – tylos režimas. „Jeigu tai pasikartos, mano svajonė dainuoti projekte suduš į daug smulkių šipulių. Tikiuosi, kad tai nebus tas pats, kažkas paprasčiau“, – kalbėjo Erika.

Primename, kad ankstesniame „X Faktoriaus“ sezone buvo atvejis, kai dalyvė nepasirodė scenoje dėl ligos. Tą padaryti jai leido projekto rengėjai suprasdami, kad užkimęs, aukštos temperatūros kamuojamas žmogus negali dainuoti.

„Aš labai rimtai žiūriu į šį projektą, stengiuosi, daug dirbu. Žinoma, visi dalyviai daro tą patį, bet aš esu labai jautrus žmogus, nors to žiūrovas nepastebi. Tą žino mano vyras, kuris turi iškentėti mano nervus. Labai nenoriu, kad žmonės manęs gailėtųsi, man viskas bus gerai“, – sakė Erika.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)