Jau trečiadienio vakarą LRT laidai „Gyvenimas“ žinomas humoristas su žmona Dalia pravers savo jaukių namų duris ir atvirai kalbės apie judviejų pažintį, vestuves ir tris dešimtmečius trunkantį šeimyninį gyvenimą, rašoma televizijos pranešime spaudai.

„Vestuvių dieną mes tiesiog paskambinome mano grupiokui ir paprašėm, kad nuvežtų į santuokų rūmus. Jeigu būtų negalėjęs, tikrai drąsiai būtumėm sėdę į troleibusą ir nuvažiavę patys“, – apie įsimintiniausią gyvenimo dieną su plačia šypsena pasakoja „Dviračio žinių“ vedėjas Vytautas Šerėnas.

Jo žmona Dalia atskleidžia, kad garsusis sutuoktinis niekada nebuvo užkietėjęs romantikas. TV žvaigždės žmona jau seniai susitaikė su mintimi, kad gėlėmis vyras ją lepina tik labai ypatingomis progomis.

Vytautas Šerėnas su žmona Dalia

Kad namų be dūmų nebūna, patvirtina ir Šerėnų istorija. „Mūsų namuose lėkštės niekada nedūžta, nes mano žmona yra suvalkietė, taigi lėkštės – vertybė“, – juokiasi V. Šerėnas. Tuo tarpu Dalia išduoda, jog konfliktai jų šeimoje dažni. Per trisdešimt bendro gyvenimo metų buvo visko – abiem ne kartą norėjosi trenkti durimis ir išeiti. Tačiau juodu tvirtai įsitikinę, kad mažos dramos tik dar labiau pakursto jų jausmus.

Šiandien Vytautas ir Dalia Šerėnai tvirtai sutaria tik dėl vieno: bendra aistra kelionėms ir naujų nuotykių troškimas stiprina jų ryšį. Todėl nenuostabu, kad kiekvieną vasarą mėnesį jie skiria pažinčiai su dar neatrastais kraštais. O poilsiui renkasi ne turistų pramintus takus, o iššūkių kupinas keliones.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)