Šį vakarą duetai dainavo dainas iš įvairiausių miuziklų. Vida ir Vytautas atliko Elvio Preslio dainą „Mylėk mane švelniai“ (Love Me Tender) iš to paties pavadinimo filmo. Tačiau pasirodymas komisijos nepakerėjo. „Pritrūko paties dueto... Rizikinga dainuoti E. Preslį... Ne visiškai sėkmingai pavyko“, - kalbėjo komisijos nariai kompozitorius Kęstutis Antanėlis, muzikologė Laimutė Užkuraitienė ir šv. Kristoforo ansamblio dirigentas šmaikštusis Donatas Katkus.

Ir patys atlikėjai pripažino, kad galėjo pasirodyti geriau. „Tai chrestomatinė daina. Ją anaiptol nėra lengva sudainuoti. Buvo sunku. Buvo galima ir geriau“, - sakė Vida ir jos partneris.

Žiūrovai buvo atlaidesni šiai porai ir skyrė ketvirtąją vietą (balsuota 731 kartą). Tačiau praėjusį šeštadienį Vida ir Vytautas užėmė paskutiniąją vietą, tad susumavus balsus, jiems tenka atsisveikinti.

Šį šeštadienį pagal komisijos ir žiūrovų balsavimą triumfavo Judita Leitaitė ir Džeraldas Striaupis, įtaigiai atlikę dainą iš legendinės „Paryžiaus katedros“. Džeraldas tapo baisiuoju Kvazimodu, o Judita – Esmeralda.

Tačiau dviejų šeštadienių balsavimo rezultatas rodo, kad pirmoje vietoje tvirtai įsikibę laikosi Ramūnas Rudokas ir Vilija Matačiūnaitė.

„Žvaigždžių duetų“ dalyvė Berneen dėl patirto rasinio išpuolio nusprendė kuriam laikui sustabdyti muzikinę veiklą Lietuvoje. Tačiau šįkart ją ekrane dar matėme, nes laida buvo nufilmuota antradienį. Iškart kitą dieną, trečiadienį, Berneen buvo užpulta sostinės senamiestyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją