Tai bus pirmas kartas, kai Vytautas Šerėnas viešai šoks, nors mažai kas žino, jog Vytautas yra kietas šokėjas, ilgus metus slapta lankęs Ignalinos rajono ritminių šokių klubą „Antagavė“.

Po to mokydamasis daugiakanalinio elektros ryšio specialybės Vilniaus politechnikume technikume, šokių žingsnelius Vytautas tobulino vietiniame Lotynų Amerikos šokių klube „Lisažu figura“*. 1982 metais Vytautas Šerėnas laimėjo pagrindinį prizą šokių konkurse „Gintarinis pasadoblis“. Tačiau šokių karjerą Vytautui teko nutraukti dėl ekonomikos studijų. Metęs šokius, V. Šerėnas iš karto tapo ekonomikos daktaru.

Edmundas Jakilaitis, per savo gyvenimą išbandęs ne vieną ir dvi sporto šakas – plento dviračių lenktynes, ieties metimą, šuolius į vandenį, ritminę gimnastiką, dailųjį jojimą, šiaurės dvikovę, žolės ritulį, sinchroninį plaukimą, liko prie sportinių šokių. Iš tikrųjų jis – mylimas Editos Daniūtės mokinys, slapta kas savaitę vykstantis į Kauną šokių treniruotėms. Ten jis ne kartą sutiko vieną garsų bankininką ir net yra kartu su juo šokęs.

„Visi žino ančiukų šokį, bet per „Auksinius kiaušinius“ žiūrovai išvys gaidžiukų šokį. Tai gali būti tik balandžio 1-ąją“, - sako Haroldas Mackevičius, vienas „Auksinių kiaušinių“ prodiuserių, sportinių šokių klubo „Drambliuko svajonė“ savininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)