„Neneigsiu, kad geras laidos vedėjas ar populiarus atlikėjas uždirba nemažai pinigų. Tačiau jų mes neskaičiuosime. Antradienio vakarą pabandysime įsivaizduoti kiekvieną dalyvę, mėginančią per mėnesį išgyventi, tarkim, turint ne daugiau kaip tūkstantį litų. Ar įmanoma gyvenimo būdą ir finansinius privalumus iškeisti į vyro meilę?“ – netrukus pasirodysiančioje TV3 laidoje „Rožių kerai“ klaus jos vedėjas Leonardas Pabedonoscevas-Leo.

Daugelis merginų atvirai papasakos savo istoriją ir šioje diskusijoje bandys įrodyti tai, ką iš tiesų jaučią. Kaip niekad jautri tema apie pinigus ir meilę privers ne vieną prisipažinti – kas joms yra svarbiau.

„Aš dėl meilės palikau labai daug ką ir ištekėjau už Zvonkaus. Iš tiesų dėl meilės padaryčiau viską“, – prisipažins Natalija.

Tuo tarpu Agnė Jagelavičiūtė prasitars, kad pinigai taip pat yra svarbūs.
„Aš, pavyzdžiui, nuėjus su solidžiu vyru į restoraną už save mokėti net neketinu, bet ne dėl to, kad negalėčiau. Aš noriu, kad vyras vadovautų. Man teko be galo mylėti vyrą, kurį pati išlaikiau. Ir pastebėjau, kad psichologiškai tai tapo nebepakeliama“, – sakys Agnė.

Tuo tarpu Viktorija net neužsimindama apie pinigus sutiktų su Džiugo Siaurusaičio pateiktu pavyzdžiu ir su tarzanu mielai apsigyventų saloje, dirbtų žemės darbus ir valgytų kokosus.

„Aš labai norėčiau, kad man tarzanas pasiūlytų važiuoti į džiungles“, – apie meilės svarbą jos gyvenime prasitars Viktorija.

Atvirų prisipažinimų antradienio vakarą TV3 žiūrovai tikrai sulauks. Jei ne iš merginų lūpų, tai iš vyriškosios komisijos ir „Rožių kerų“ svečių. Baltojo džentelmeno kėdę šį kartą užims Marius Šmitas, o į juodąją sės Mundis.

Kurioms merginoms meilės svarbiau už pinigus ir kuri „Rožių kerų“ dalyvė, pasak Gedimino Jauniaus yra nuo barakudos tipo nutolusi šviesmečius, sužinosite antradienį, gruodžio 8 dieną, 20.10 val. per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją