„Valgiau tikrai labai daug, akivaizdžiai daugiau nei tokio amžiaus mergaitės. Ir mama pastebėjo, kad esu per pilna, bet vis tiek norėdavau valgyti. Jai reikėdavo dėl manęs rakinti šaldytuvą”, – pasakos dainininkė.

Ilgą laiką būdama scenoje ir grupės „Mango” laikais gyvendama intensyvų gyvenimą Viktorija problemų dėl figūros neturėjo, tačiau karjerai sulėtinus tempą nereikalingi kilogramai lipte prilipo: „Aš net į parduotuves nustojau vaikščioti, nes niekas ten man ėmė netikti”.

Susirūpinusi Viktorija nusprendė keisti savo mitybos įpročius, atsisakė mėsos, o netrukus nusprendė tapti ir vegane – žmogumi, valgančiu tik tai, ką, anot dainininkės, davė motina žemė.

„Šio eksperimento pasekmes jaučiu iki šiol...” – prisipažins Viktorija ir atskleis, kokį negrįžtamą šalutinį poveikį bandymai pakeisti mitybos įpročius jai padarė, papasakos ir apie tai, kaip reagavo sužinojusi apie buvusios kolegės iš grupės „Mango” valgymo sutrikimus, bei atskleis, kaip keitėsi jos gyvenimas kartu su besikeičiančiu kūno svoriu.

Nuoširdi ir atvira Viktorijos išpažintis šį vakarą 19.10 val. per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją