Katažina „Chorų karuose“ – ne naujokė. Pernai šiame muzikiniame projekte ji įsiliejo į Tarptautinio sidabrinio choro sudėtį su Stano priešakyje ir iškovojo trečiąją vietą.

„Visur ir visada mane lydėjo lietuvių, rusų, lenkų, ukrainiečių, žydų, totorių ir karaimų muzika. „Chorų karuose“ ir šiemet suskambės pačios gražiausios įvairiataučio choro dainos“, − prisijungti prie tautų draugystės choro kviečia lenkaitė Katažina.

Išskirtine energija ir charizma praėjusiame sezone pasižymėjusi dainininkė iš karto buvo pastebėta „Chorų karų“ prodiuserių, todėl jau po Naujųjų prasidėsiančiose muzikinėse Lietuvos miestų kovose Katažina pati bus choro generolė. Įkvėpta praėjusių metų tarptautinės Stano choro sudėties, dainininkė ir šiemet prisijungti pakvies įvairių tautų Vilniaus rajono gyventojus.

Visi neabejingi muzikai Vilniaus rajono gyventojai yra kviečiami atvykti į choro atranką, kuri vyks jau šį sekmadienį, gruodžio 4 d., 13.00 val. Vilniaus klube „Seacret“ (Vokiečių g. 2).

„Chorų karuose“ po jau sėkmingai įvykusių atrankų savo muzikiniais pasirodymais žiūrovus stebins Klaipėdos choras su Edmundu Kučinsku priešakyje, Šiaulių choras, kuriam vadovaus ansamblis „Kitava“, Kėdainiai su chorvedėm Giulija ir Monika, „Ventukai“, kurie suburs Naujosios Akmenės krašto chorą, ir legendinė grupė „Rondo“, atstovausianti dainuojančiam Kauno rajonui.

Galingasis milžiniško populiarumo sulaukęs muzikinis projektas „Chorų karai“ TV3 eterį trečiąkart sudrebins po Naujųjų. Evelina Anusauskaitė su Sasha Song, Raigardas Tautkus, Irena Starošaitė, Edmundas Seilius, Vilija Pilibaitytė-Mia, Eglė Jurgaitytė, Deividas Norvilas-Deivis, Liudas Mikalauskas, Neringa Čereškevičienė, Danguolė Beinarytė, Justas Lapatinskas, Stanislovas Stavickis-Stano, Augustė Vedrickaitė ir Deivydas Zvonkus – šie „Chorų karų“ generolai per du projekto sezonus subūrė ir išaugino tokius puikius chorus kaip: Kauno šampaninį, Telšių smaragdinį, Alytaus oranžinį, Tarptautinį sidabrinį, Kauno burgundiškąjį ir kitus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją