Anksčiau Lina tikino, kad dėl meilės taps musulmone, tačiau moteris nuėjusi pas būrėją išgirdo įspėjimą, kad, jeigu susidės su musulmonu, taps jo auka. Šiuo metu Lina jau 9 mėnesius internetu bendrauja su musulmonu ir jaučiasi laiminga.

Kita laidos dalyvė – Monika. Ji laidoje sakys, kad vyrai nemoka būti palikti ir nemoka išeiti pakelta galva. Prieš mėnesį moteris pažinčių portale susipažino su vyru, kuris ją sužavėjo, nes ją užkalbino ne taip, kaip visi – nesiuntinėjo širdelių bei nekūrė eilėraščių.

Praėjus vos savaitei, Monika su 40 metų vyru „sugulė“. Po audringos nakties Monika vyrui nusiuntė savo telefono numerį, o naujasis draugas pradėjo ją atakuoti – kas rytą Monika gaudavo po 8 – 10 trumpųjų žinučių. Kaip sako Monika, jos naujasis draugas pasidarė per daug saldus.

Monika laidoje sakys, kad po kurio laiko su vyru nutraukė visus ryšius, o šis pasamdė nusikaltėlį, kad ją užpultų – nei rankinės, nei telefono neatėmė, bet moterį apipylė skysčiu. Vėliau moteris išsiaiškino, kad jis taip keršija visoms moterims, kurios jį palikdavo, į policiją yra kreipusi ne viena buvusi Monikos mylimojo mergina.

Kitas laidos dalyvis Darius – 45 metų prekybos agentas. 2011 metai vyrui buvo sunkūs – išsiskyrė ir su žmona, ir su meiluže. Vyras sakys, kad kurį laiką jo gyvenimas buvo monotoniškas – grįždavo iš darbo, išgerdavo alaus ir eidavo miegoti, tačiau nutarė, kad po darbo reikia kitos veiklos, todėl pradėjo aktyviai lankytis pažinčių portaluose. Darius anketą susikūrė labai atsakingai – pridėjo daug gražių nuotraukų ir eilėraščių.

Vyras sako, kad portale pakalbėjo su keliais tūkstančiais merginų, išsiuntė ne vieną tūkstantį laiškų. Darius sako, kad moterims, kurios lankosi tokiuose portaluose, vedybų nereikia: „Čia daugelis nenori „ženytis“, tik pasibučiuoti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)