Mados namų „Tiulio fėja“ įkūrėja, dizainerė ir tapytoja Viktorija Jakučinskaitė teigia, kad nuotakoms tikrai nereikia sekti madų tendencijomis, nes tokiu atveju ilgai išsvajota suknelė jas gali padaryti nelaimingomis, rašoma spaudos pranešime.

„Tokiai svarbiai šventei siūlyti tai, kas dabar madinga ar stilinga tiesiog negalima. Kiekviena mergaitė tik paėmusi teptuką į rankas vaikystėje jau piešia savo svajonių suknelę. Ji svajojo apie suknelę tarsi iš pasakos, o dabar madinga paprasta miesto suknelė iš lygaus atlaso ir dar be klosčių! Bus tragedija“, – šį trečiadienio vakarą, 20 val., LNK laidoje „Šeškinės 20“ dalinosi dizainerė V. Jakučinskaitė.

Renginių, kelionių organizatoriai, vestuvių planuotojai pasakoja, kad žmonės negaili pinigų išskirtinėms kelionėms, kurių sumos siekia ne vieną, ne du ir net ne tris nulius. Žinoma vestuvių planuotoja Laura Vagonė teigia, jog vidutiniškai normaliai ir jaukiai vestuvių šventei reikia turėti 30 tūkstančių eurų. Ir pasak jos, yra svarbu atsikratyti įpročio galvoti, kad šventė atsipirks surinkus svečių dovanotus vokelius.

„Yra klausimas, kiek reikia dėti į tą vokelį. Aš visada sakau, kad reikia dėti tiek, kiek gali, kiek negaila. Jeigu eini į šventę pas draugus ir neturi pinigų, tai dedi kažkokį pasižadėjimą, kad vaikus ateityje padėsi auklėti ir t.t., juk tikrai esi kviečiamas ne dėl to vokelio. O dar kalbant apie vestuvių bendrą kainą, žinoma, vėl tas pats klausimas, kiek gali sau leisti. Vestuves galima padaryti ir už 2 tūkstančius eurų, tačiau aš kalbu apie pilną paketą, gyvą muziką, gerus fotografus, filmuotojus, gražią suknelę ir profesionalius vedėjus. Tuomet taip, geroms vestuvėms reikia skirti 30 tūkstančių“, – apie kainas kalbėjo L. Vagonė.

Šią pirmą vasaros dieną laidoje „Šeškinės 20“ – vestuvių ir kelionių tendencijos, kainos ir išskirtiniai žmonių norai. Nepraleiskite paskutinės šio sezono laidos šį trečiadienio vakarą, 20 val., tik per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)