Šį antradienio vakarą „Bus visko“ laidoje per LNK – itin jaukus ir atviras interviu apie tai, kaip pavyksta derinti darbus su tėvyste, o vienas kitą mylėti kaip pačioje santykių pradžioje. Kalbėdama apie tai, kas Kristinai padėjo sukurti laimingus santykius, moteris bus itin atvira – savyje atrastas nuolankumas, rašoma spaudos pranešime.

„Man, lietuviškai amazonei, kuri niekada nenusileidžia, puola į akis ir sako, ką galvoja, buvo sunku išmokti būti nuolankiai. Tačiau man pavyko turėti laimingesnį vyrą. Nors ir nepritariu, nebūtinai puolu ginčytis, vėliau išsakau, kas mane padarė nelaimingą. Arba – vyras gali išeiti žiūrėti krepšinį su draugais, o jeigu jam tikrai labai smagu, grįžti ryte. Aš nepuolu skambinti ir ieškoti. Pabūnu namuose su vaikais, na ir kas, kad yra kūdikis”.

Pora prisimins ir savo santykių pradžią, kuomet neturėjo gausiai šeimai tinkančių namų ir su vienu po kito į šeimą ateinančiais vaikais gyveno viengungiškame Povilo bute.

Kristina ir Povilas Stroliai

„Kadangi jis buvo suplanavęs savo viengungišką gražų gyvenimą, turėjo butą, jį buvo įsirengęs kaip tipinis viengungis. Ir čia staiga trys vaikai į namus su vienu miegamuoju ir simboline virtuve, kurioje net keptuvės nebuvo. Kadangi jis turėjo viršuje nusipirkęs kitą butą nuomai, mes jį greitai įrengėme ir kaip čigonai gyvenom kelis metus. Vienam bute gyvenam, o vakare apsirengiam ir einam visi į kitą butą miegoti. O šalta laiptinėj žiemą. Ryte vėl atsikeliam, vėl apsirengiam ir vėl į apačią gamintis valgyti“, – prisimena Kristina.

Pora prabils ir apie savo verslus. Kadangi iš Povilo šeimos perėmė užuolaidų verslą, laidos metu papasakos apie milžiniškus pinigus į namų dekorą investuojančius žmones ir išskirtinius užsakymus, kuriuos jie įgyvendina ne tik Lietuvoje – nuo Dubajaus iki Kazachstano elito namų bei prabangiausių jachtų. Tam, kad įgyvendintų šiuos projektus, susiduria su įvairiausiais iššūkiais. „Kartais reikia teleportuoti visą komandą su siuvėjais, kabintojais, dizaineriais. Juk jeigu padarysi klaidą, juk negrįši pataisyti į siuvyklą. Visa komanda vyksta atlikinėti sudėtingas užduotis 5-6 metrų aukštyje. Neseniai buvo situacija, kuomet taisėme kolegų klaidas jachtoje, kuri plaukė į Arkties vandenyną. Kurjeris ją gaudė skirtinguose uostuose. Vien už transportą teko sumokėti tūkstančius”, – verslo užkulisius atskleidė Kristina.

Kokių taisyklių reikia laikytis dirbant su Kazachstano valdžios atstovais? Kaip šeimoje mokomi vaikai elgtis su pinigais? Jau šį antradienio vakarą laidoje „Bus visko“ – pasakojimas iš Kristinos ir Povilo Strolių namų 20 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)